Eve Online > Dyskusje ogólne

D2 Vs ISS

<< < (3/9) > >>

Ellaine:
Dla ISS tarczą i zbroją miała być dyplomacja, umowy i traktaty. Ilość wojen świadczy o tym, że ostatecznie ta dyplomacja okazała się bardzo słaba.
Patrząc po tym jak północ się fortyfikuje, chyba spodziewamy się po BoBie potężnego kontrataku na północ. Jeśli wschód szykuje się podobnie mocno, wojna zła ze złem będzie długa i krwawa.

A wogóle czy istnieją i co teraz robią resztki ASCN?

Co to są te dwie plamki w nowych regionach?

Goomich:

--- Cytat: Ellaine w Styczeń 08, 2007, 01:17:25 ---Co to są te dwie plamki w nowych regionach?

--- Koniec cytatu ---

Frajerzy.

Jak zwykle rozbudowana i wiele wnosząca do tematu odpowiedź.  :knuppel2:
X

LosBekoczoS:
Iss zniszczyło to ze w pewnym momecie zarzucili teorie o " neutralnosci" i uznali sie na tyle silnych ze ta " neutralnosc" zamienili na "bronimy wlasnych interesow". Prawda jest taka ze wczesniej dostatecznie duzo osob bylo wkurzonych na ISS z powodu lamania umow, olewania kazdej wyznaczonej regoly "kontraktu". Count przeliczyl sie tym ze rozwijajac ISS task force bedzie wstanie wywalczyc cos wiecej. Sila ISS  to w rzeczywistosci liczba  mercenary na ktorych ich stac w danym momecie.

Co do "ideji" ktora nie umiera... umrze szybciej niz wiekszosc ludzi mysli, czemu?? bo ISS cokolwiek by sie w tym aliansie nie zmienilo to w wiekszosci banda ludzi co mysli tylko o zapelnianiu swojich waletow bijac raty na "czyjims" 0.0 albo stripujaca belty w jakims regionie. Zrobilo sie cieplo, mozna spokojnie patrzec jak liczba "czlonkow" zmniejsza sie z dnia na dzien.

LosBekoczoS:
Jako ze forum nie pozwolilo mi "zmodyfikowac" ostatniego posta  :( to dopisek z EVE-O gdzie chociaz jak wiadomo troli na kilogramy to zawsze gram prawdy jest.. ISS bedzie walczylo do konca  :D :D :D

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=455633 niektorzy juz handluja outpostami nawet tak dobrze walka "do konca idzie"  ;D

DaBlades:
ehh no to trzeba zabierać swoje śmieci z ISS Consido bo po starych czasach jeszcze chyba nawet Geddona jednego tam mam. Szkoda zawsze lubiłem na Sanshe polować bo i damage odpowiedni i loot odpowiedni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej