Eve Online > Dyskusje ogólne
sondy i astrometrics
Afterek:
Witam wszystkich. Mam takie dośc proste pytanie dla wtajemniczonych. Czy od levela skilla Astrometrics zależy którą grupę mogę skanowac probami czy mogę skanowac kazda ale tylko od skilla zalezy ile naraz? Bo z poradnika na google ciezko sie domyslec tego niestety. Za ewentualne odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.
P.S. Jeżeli ktoś zna jakieś fajne tricki co do skanowania to też chętnie się dowiem. Głównie skana chciałbym używac do szukania ukrytych beltow asteroid.
przemas:
zassaj filmik http://dl.eve-files.com/media/corp/dnightmare/Exploration_By_DNightmare.wmv i wszystko stanie sie jasne :D
Xarthias:
Za każdy poziom skilla możesz skanować jedną grupę. Wybierasz podczas skanowania. Czyli od poziomu skilla zależy ILE grup możesz na raz skanować a nie JAKIE grupy.
O którym poradniku googlowym mówisz? Bo ten polski wyjaśnia to w dosyć przystępny sposób. A przynajmniej tak mi się do tej pory wydawało :)
Skanowanie encounterów ma tylko jeden trick. Stawiasz multispectrale przy każdym miejscu w systemie do którego możesz się warpnąć (planety, słońce, pasy, stacje, bramy itp). Jak masz fart to coś znajdziesz, jak nie, to kasa za sondy poszła....
:crazy2:
Afterek:
Dzięki wielkie o tą wiadomość mi właśnie chodziło. Ale wnioskuję że to jest prawdziwy sport dla bogatych :D
Ronin:
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 05, 2007, 10:58:59 ---Za każdy poziom skilla możesz skanować jedną grupę. Wybierasz podczas skanowania. Czyli od poziomu skilla zależy ILE grup możesz na raz skanować a nie JAKIE grupy.
O którym poradniku googlowym mówisz? Bo ten polski wyjaśnia to w dosyć przystępny sposób. A przynajmniej tak mi się do tej pory wydawało :)
Skanowanie encounterów ma tylko jeden trick. Stawiasz multispectrale przy każdym miejscu w systemie do którego możesz się warpnąć (planety, słońce, pasy, stacje, bramy itp). Jak masz fart to coś znajdziesz, jak nie, to kasa za sondy poszła....
:crazy2:
--- Koniec cytatu ---
LOL multispectrale maja zasieg 999au wiec rzucasz ja gdziekolwiek i taka sile sensorow ze prawie nie da sie nie znalesc jesli cos jest w systemie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej