Eve Online > Dyskusje ogólne
Zmierzch bogów... BoB rządzi???
Aeon Horax:
Ciekawe czy CCP uzna petycje, jesli taka wyjdzie. Jak uzna to Titany beda faktycznie niezniszczalne, hehehe.
A kariera CYVOKa i tak juz chyba skonczona, pewnie niedlugo go bedzie mozna spotkac w empire przy kopaniu veldsparu... :crazy2:
Michieru:
--- Cytat: blaster w Grudzień 12, 2006, 09:16:05 ---Mimo wszystko i tak musieli go dlugo jechac bo to tylko 15 bsów i 2 dredy byly tak wiec opcja z wylogowaniem wydaje sie bardziej prawdopodobna :-\
Notomiast jezeli koles naprawde sie wylogowal majac agro to ja nie wiem co za lamy latja tytanami :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Lalo go DUZO wiecej niz 15 bsow... Cytat z forum eve-o:
--- Cytat: Svabbzor ---:P sad my carrier didn't get in enough fast to be enough dmg to get to the mail
--- Koniec cytatu ---
Zreszta zerknij na screenshoty ;)
Rhovana:
Generalnie oglądając filmik i patrząc na killboard bob'a stwierdziłem że no niestety są mało wiarygodni. W ten sposób wycinając co popadnie z kill maila to se moge robić z siebie zabójce a nie ofiare. Chyba nie o to chodzi...
White_Haven:
BTW: Oveur powiedział w EveTV w czasie turnieju, że wraki tytanów nie będą znikać - będą stanowić coś w rodzaju pomnika (to samo chcą zrobić z innymi capitalami).
vulor:
Z tytanów mogą zostawać, ale z innych capitali?
Nie sądzicie, że to już jest lekka przesada?
W niektórych systemach z outpostami mogą za jakiś czas być niezłe złomowiska dreadów :D :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej