Eve Online > Dyskusje ogólne

Rigs

<< < (5/14) > >>

Rhovana:
heh wczoraj na markecie widziałem pierwszego riga (do shieldów ) za jedyne 400M poszedł w pięć minut:P

Dormio:
Mi wczoraj z BSa (sprawdzałem przed i po patchu tę samą misję) wypadło 22szt Charred Micro Circuit (potrzebny np. do rigsa Salvage Tackle), wcześniej wypadły 2szt. Generalnie widać, że więcej wypada, ale nie częściej.

Ceny... ceny będą podobne do cen implantów. Zauważcie, że +4 do charyzmy spokojnie już można za 30mln kupić, a kiedyś (przed RMR) pomimo, że i tak był najtańszy, to ciężko było znaleźć za 2-3x większą cenę.

Blaster:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 14, 2006, 12:39:54 ---Ceny... ceny będą podobne do cen implantów. Zauważcie, że +4 do charyzmy spokojnie już można za 30mln kupić, a kiedyś (przed RMR) pomimo, że i tak był najtańszy, to ciężko było znaleźć za 2-3x większą cenę.

--- Koniec cytatu ---

Tylko ze implantów nie moga produkowac gracze a rigi tak i wszystko jak zwykle unormuje wolny rynek (popyt/podaz)

marioosh:

--- Cytuj ---Tylko ze implantów nie moga produkowac gracze a rigi tak i wszystko jak zwykle unormuje wolny rynek (popyt/podaz)
--- Koniec cytatu ---
zgadzam się w pełnej rozciągłości... z tym, że zanim to nastąpi to trochę antymaterii upłynie. no i jak z implantami - niektóre rigi będą tanie, bo mało ludziów będzie używać a inne - przeciwnie - cena kosmiczna :D

Ichneumon:
ile ten rig do shielda dawał i co dokladnie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej