Eve Online > Wsparcie techniczne
Przedłużony DT - dyskusje :)
NeX:
Kurde, tylu ludzi narzeka na FPS, a ja jakos nie zauwazylem spadku od normy 25klatek. Za to po dzisiejszym patchu wczytywanie danych jest znacznie szybsze i do sektorow szybciej przez bramy sie wchodzi. Moze sa problemy w konkretnych lokalizacjach, albo dotycza specyficznych ustawien w stylu wozenia tysiecy BMek. :knuppel2:
vulor:
Jak jestem na jednym koncie, to nie jest tak źle z FPS. Mam koło 20-25 czasem spada do 15. Jak odpale drugie konto, to maks 5 FPS na jednym i drugim wyciągam. :/
Assari:
Wiadomo, że łatwo jest narzekać ale niektóre rzeczy prezentują się teraz fatalnie.
Lecę sobie w 0.0 chcę skoczyć przez gate i co.... i mam info że jest traffic i jestem DZIEWIĄTY !!!! :o w kolejce. W systemie nie ma nikogo, w systeie do którego chce skoczyć też pusto !! :knuppel2:
Albo market. Potrafi się ładować DOBRYCH kilka sekund, dodatkowo robiąc freeze ekranu w tym momencie ???
Ellaine:
Ostatnio korki zablokowaly nam calkiem operacje gornicze i skonczylo sie postawieniem POSa, bo transport o 1 skok w bok nie wchodzil w gre.
Teraz lagi mi nie przeszkadzaja bo nie mam czasu grac ;)
NeX:
Wlasnie wczoraj mialem okazje zmienic zdanie co do spadku FPS.
Dopadl mnie nagle. W kilka minut plynnie spadal z 25 klatek do doslownie 3. Nie mialo, to nic wspolnego z systemem, iloscia userow etc. Bylo pusto i chwile wczesniej normalnie. Tym samym nie ma to rowniez nic wspolnego ze sprzetem i sterownikami GFX. Mamy kolejnego buga na engine EVE do zalatania. Zapewne juz dostali zj... na calej dlugosci. Qfa 3 klatek, to ja nie pmietam przez ostatnie 20 lat, nawet Spectrum - gumka wiecej mial :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej