Eve Online > Dyskusje ogólne

dekryptory do invencji

(1/3) > >>

rafaello:
ok - podstawowe elementy pozyskujemy od agentow r&d
ale trzeba miec urzadzenie ktore nazwane kiedys tam bylo przez kogos dekryptorem
on sie niby nie zuzywa i moze sluzyc dlugo ale jest wymagany na zasadzie skladnika
drobny problem na ta chwile polega na tym ze kupic ich sie nie da - w kontraktach tez nie wyszukalem
chodzi plota ze dekryptory sa tylko z nowych okazyjnie sawnowanych losowo cosmosow...
piszcie swoje doswiadczenia w zdobywaniu dekryptorow do invencji w tym topiku to moze do czegos sensowego dojdziemy wspolnie

ps.
prosze o tymczasowe przyklejenie tematu

Chwilowo przyklejone. X.

White_Haven:
Gdzieś w devblogu o inventions pisało, że dekryptory będą wypadać jako loot z przeciwników. Niestety nie byli łaskawi napisać jakich przeciwników i gdzie się pętających :P

marioosh:

--- Cytuj ---Niestety nie byli łaskawi napisać jakich przeciwników i gdzie się pętających
--- Koniec cytatu ---
nom, doczytałem na forum eve-o, że lecą jako loooot z..... losowych complexów (znaczy ratów na nich).

Btw cała ta invencja jest o kant dupy rozbić.. datacore kosztuje 500 RP gdzie przy agencie lvl 2 dostaje się 15-30 RP dziennie (zależnie od skilli jeszcze) no to kufa sory. miesiąc czekać na datacore a potrzebne jest ich kilka...
Wydawało mi się, że rynek t2 ma mieć skasowany monopol, a przez tą całą invencję tylko grono monopolistów leciutko się poszerzy... i nic poza tym
Szansa jeszcze w tym, że datacore'y mają lecieć ze special encounterów, ale zobaczymy w praniu jak ta cała eksploracja wygląda.. W sumie myślę, że ładując SP w Astro na 5 najlepiej wyjdę z tych cały KALInowych pomysłów.

Na SISI znalazłęm pas Arkonowu, biskotu i coś tam jeszcze jako ukryty... ale na tq poleciałem tam i już nic nie mogłem znaleźć ;)

Ellaine:
To dlatego ze mnostwo ludzi  ma po 10 postaci po 5 agentow lvl 4 z wymaksowanymi RP, z ktorych kazdy agent daje ponad 100 dziennie, a wszystko to zeby wygrac jakies BPO T2. Ci z nich co nie wygrali sa teraz sfrustrowani ;)

rafaello:
ok - teraz napisze jak ja to rozumiem

1) datacores -obowiazkowe z wymagan - pobieramy od agentow
2) element dodatkowy - obowiazkowe z wymagan - pobieramy hgw skad
3) dekryptor - nieobowiazkowe, modyfikuje szanse albo ilosc runow - byc moze z losowych lokacji cosmos ....

ktos ma jakies pomysl gdzie i jak szukac tych miejsc ?
czy ktos ma pewnosc ze wlasnie tam beda dekryptory
czy dodatkowe elementy beda tylko od agentow r&d ?

masa pytan w sumie sie cisnie na usta ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej