Eve Online > Dyskusje ogólne
Revelation - okiem kerbira.
White_Haven:
Hmm, ekhm.... tego, wygląda na to, że wrzask o znerfowany loot w misjach był trochę przedwczesny, bo wczoraj loot wyglądał już całkiem normalnie.... np Arbalest Heavy Assault...
Inne osoby też mi doniosły, że loot jakby się wyrównywał... ale to może być po prostu kwestia misji.
Zobaczymy jak z salvage będzie wyglądało. ???
Goomich:
--- Cytat: White_Haven w Grudzień 05, 2006, 16:25:10 ---Hmm, ekhm.... tego, wygląda na to, że wrzask o znerfowany loot w misjach był trochę przedwczesny, bo wczoraj loot wyglądał już całkiem normalnie.... np Arbalest Heavy Assault...
Inne osoby też mi doniosły, że loot jakby się wyrównywał... ale to może być po prostu kwestia misji.
--- Koniec cytatu ---
Kwestia może byc tego, że wcześniej nie wszystkie statki zostawialy po sobie puszki, a teraz wszystkie zostawiają wraki.
White_Haven:
W temacie salvage:
Otóż wygląda na to, że z jakiegoś powodu w tej chwili salvage pojawia się tylko w ratach, które można spotkać na paskach. Takie są jak na razie wnioski z doświadczeń ludzi, którzy się tym bawili.
Wygląda na to, że mogą mieć rację - ja miałem w misjach lvl 4 - Merców i EoM - ani jeden nie miał salvagu, chociaż wraków było od cholery. Inni znajomi, którzy w misjach strzelali do np. Angelsów salvage z nich mieli bez problemów... nawet z misji lvl 2.
CCP na forah podobno odpowiedziało, że nad tym cały czas jeszcze pracują i będą "doszlifowywać".
F3d4jk1n:
No ale przynajmniej wraki robią się na szaro po "odwiedzeniu"... jakaś dobra poprawka.
marioosh:
--- Cytuj ---Wygląda na to, że mogą mieć rację - ja miałem w misjach lvl 4 - Merców i EoM - ani jeden nie miał salvagu, chociaż wraków było od cholery. Inni znajomi, którzy w misjach strzelali do np. Angelsów salvage z nich mieli bez problemów... nawet z misji lvl 2.
--- Koniec cytatu ---
a który masz level salvaging? bo to też ma wpływ
lvl 1 salvaging : frygi, deski,
lvl 2 : criusery t1, BC
lvl 3 : cruisery t2 , BS
czy jakoś tak... gdzies na eve-o opisywali...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej