Eve Online > Dyskusje ogólne
Revelation - okiem kerbira.
Ellaine:
Ale przeca tak bylo zawsze. W 0.0 rzeczy ktore dropuja lokalnie sa tansze. Rzeczy T2 i te kore drpuja daleko, sa drozsze. Ceny statkow sa wyzsze standardowo o 10% (BSy) - 100% (frygi) i tutaj moga pomoc tylko producenci maniakalnie chcacy pomoc sojuszowi, i tylko wtedy kiedy nie znaja na to lepszych sposobow (czyli - dawac statki pvp za darmo jak jest potrzeba, sprzedawac po normalnych cenach reszte).
Jakos nie widze carebeara zasuwajacego przez 20 skokow pirackich hunting grounds i sojuszowych NBSI przecinanych liniami frontu, zeby cos kupic 30% taniej ;)
A jakos nieskonczenie tansza to rzeczy w 0.0 nie beda, bo to co sie nie oplaca imprialnemu neutralowi, to sie moze oplacac przewiezc masowo carrierem kupcowi jak ja :)
solette:
Ellaine dobrze gada dac piwa.....
Posprawdzałem sobie loot raty/misje w low secu średnio z każdego rata mam 2-5 przedmiotów , w misjach z co 10tego wraku mi 100 sztuk ammo wypadnie :D
Co do misji dołożyli parę fajnych gdzie np, mozna pokopac Omber spokojnie po oczyszczeniu pocketu ,w tydzien mozna zarobic jakies 140 mil bo sie respawnuja asteroidy po kazdym DT,
no i misje typu "Serpentis Extravaganza gdzie nawet BC bez problemowo zarobie sobie niezla kaske i szybko :)
@Roofi ja nie narzekam na scramblujacych playerów ale strzelajace do jaj NPCe to juz lekkie przegiecie ze strony CCP.
roofi:
--- Cytat: solette w Grudzień 04, 2006, 08:40:54 ---
@Roofi ja nie narzekam na scramblujacych playerów ale strzelajace do jaj NPCe to juz lekkie przegiecie ze strony CCP.
--- Koniec cytatu ---
niby czemu ?? ty je chciałeś "zabić" a one nie mogą ?? równouprawnienie przeca jest 8)
Xarthias:
Oooo... Czyżby na pasku można było teraz jajko stracić? :D
Voulture:
Zawsze można było.
Wystarczyło nie patrzeć w local lub odrzucić zasadę NBSI.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej