Eve Online > Dyskusje ogólne

Revelation - okiem kerbira.

<< < (11/17) > >>

White_Haven:

--- Cytat: solette w Grudzień 01, 2006, 10:16:42 ---Moje małe wrażenia po nowym patchu:

Lvl 3 misja , nie dość że NPC mni zjammowali warp to jeszcze ostrzelali jajko czego wczesniej nie robili.

Masakra....

--- Koniec cytatu ---

Pozmieniali wiele misji, kumpel miał 5 warp-outów na jednej z misji lvl 3, którą robił Ravenem. Teraz jest kilka kompletnie popitolonych misji. Ja mialem wczoraj taki cyrk na Downing the Slavers (4). Niestety, zmiany w skanowaniu spowodowały to, że teraz cholernie łatwo jest znaleźć czyjas misje i zarobic poda.

Xarthias:
Hehehe.... Skończy się solowe beztroskie misiowanie... Kurde wychodzi na to, że CCP się dla odmiany udało zrobić dobrego patcha nie pod misie ;D ;D ;D ;D ;D

roofi:

--- Cytat: solette w Grudzień 01, 2006, 10:16:42 ---
Lvl 3 misja , nie dość że NPC mni zjammowali warp to jeszcze ostrzelali jajko czego wczesniej nie robili.

Masakra....

--- Koniec cytatu ---

no nie bardzo chce mi się w to wierzyć ale to wspaniałe co piszesz  ;D ;D ;D ;D
na każdej misji powinno być stado sckramblujących cepów które będą łapać wasze kerbirowskie jaja i wysyłać je do klonowni i tak za każdym razem, oczywiście możecie założyć 5 wcs'ów  :D :D :D

zalany łzami roofi

ps. kiedyś podziekujecie za to ccp i być może stwierdzicie że to co napisałem nie było wredne  8)

pozdrawiam

Ellaine:
Nie jak nie.
Wezmy prawdziwe misie - czyli ludzie zainteresowani innymi rzeczami niz walka, szczegolnie masy wannabe-naukowcy i wannabe-exploratorzy.
Przez cale zycie zyli na gruzach swoich marzen o tym co beda robic w grze, zajmujac sie z braku laku pvp, kopaniem, ratowaniem, misjowaniem.
Teraz ci ludzie maja wreszcie ciekawe, ekscytujace, zlozone i pozyteczne zadania - przynajmniej na to wyglada.
Jak w korpie zwykle caly czas 80% ludzi bylo w gangu na froncie, teraz lataja prawie tylko we flotach testujacych nowe funkcje gangow, a poza tym szukaja chmurek alboco ;)

Sou:
O ja jebie. Uwalili loot?

Czy wy tez sadzicie ze powinienem wycofac ze sprzedazy wszystkie dzialka i poczekac az sie skoncza zapasy na rynku i ceny wzrosna.... ^^ ?:D Co o tym myslicie?:>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej