Eve Online > Dyskusje ogólne

Revelation - okiem kerbira.

<< < (2/17) > >>

Raan Kern:

--- Cytat: Aeon Horax w Listopad 29, 2006, 09:49:27 ---ok, rig slots, hmmm przecztalem w notes i na forum trzy razy o tym i dalej nie wiem o co chodzi, z czym to się je i na co to komu, może ktoś to wytłumaczyć po polskiemu.   :-[ :-[ :-[

--- Koniec cytatu ---
W dużym skrócie - implanty dla statków.
Każdy rig modyfikuje inne/inaczej konkretne parametry statku. Na pierwszy rzut oka rodzajów rigsów jest ok 200 (mogę się mylić). Statki mają po dwa lub trzy sloty na rigs, co gwarantuje, że już spotkanie dwóch identycznych statków będzie mało prawdopodobne :)
Napisałem "implanty" - tak, jak wsadzisz riga, to już go nie wyjmiesz. Przez to, wzrośnie popyt na statki, bo każdy będzie miał kilka nawet tego samego typu, tylko inaczej sfitowane/zrigowane ;)
Rigi produkuje się z materiałów pozyskanych z wraków statków.

PS
To naprawdę w dużym skrócie.

Aeon Horax:
hehe, Dzieki
To co jest w notes i to co napisales nawet w 'dużym skrócie' wiele wyjasnia ;D

Pozdro :)

Assari:
Hej no ! Ci co nie pracują lub w pracy pracują nad EVE  :D
Może byście tak skrobnęli kilka zdań na temat wpływu zmian na walkę.
Co teraz nikt nie walczy?! Napewno były już jakieś potyczki czy walki z NPCami.
Jakie macie pierwsze spostrzeżenia po tych zmianach w HP statków i całej reszcie dotyczącej walki?! Co z WCSami? jest -50% jak miało być czy coś inaczej
Czy faction shipy maja po 2 czy 3 sloty na rigi?
No i tak ogólnie, może szybciej chodzi  :D

mcmviper:
A moze ktos sie orientuje na jakiej zasadzie udziela sie pozyczek (loans). Probowalem cos tam kombinowac i za cholere nie wiem czy bawiac sie w kontraktach to ja jestem pozyczkodawca - czy moze pozyczkobiorca. A i jak wylada ogolnie zasada zabezpieczen finansowych hehe.

A tak - ciekawe kiedy pojawia sie pierwsze rigi??

White_Haven:
Rigi to się pojawią już po DT - jeden gość na kanale co chwile wrzucał materiały z salvage. Inna znajom kupiła BPO na Hurricane'a - też będzie po DT.

[BTW Hurricane mi się średnio podoba, natomiast Maelstrom bodoba mi się nawet bardzo  ;)]

Seamless map jest super i działa gładziusieńko. W ogóle EVE mi zdecydowanie lepiej (czyt. płynniej działa - market np. ładuje się piorunem i piorunem też działa  :)). Warp to 0 jest nice ale stare BMy zostały, chyba że ktoś je jush wywalił.

Rigi - można zdjąć, tak jak implanty, i tak jak implanty szlag je w tym momentcie trafia. Tylko w cholere skilli do tych rigów  :P. Salvaging też wymaga nieco  :P skilli.

Rozgryzanie contracts trochę zajmie - za dużo opcji na ra raz. Ale ogólnie, dużo czytelniejszy i user-friendly niż escrow.... nie mówiąc już o tm, że teraz można puscić searcha w poszukiwaniu np. jakiegoś moda, zamiast scrollować jak idiota.

Ogólne pierwsze wrażenia - najs :D
(teraz się tylko modle żeby firma roboty nie przyslala :P)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej