Eve Online > Dyskusje ogólne
Revelation - okiem kerbira.
Voulture:
Rhovana, nie wiemjak to jest, moje angelowate raty zostawiaja normalny loot a salvagingu nie mam. Nawet chyba lepszy, w 10 minut mialem arbalest cruise, 2 ragolithy i ze 2 n-typy ;]
Rhovana:
dla mnie aktualny bilans jest taki że ledwie z misji wyciągam na to co wystrzelam. Może na beltach jest inaczej. Obaczym co dalej.
Voulture:
Na beltach jest wiele lepiej. Dzis zyski z godziny ratowania w tym wyczyszczenie plexu 8/10 dwa sockety dalo mi jakies 30m na plus. Wiec ratowanie w 0.0 zaczyna sie robic efektywniejsze niz robienie misji lvl 4 ? ;]
No nic, moze to ma cos wspolnego z tymi przenosinami agentow? Moze po prostu loot z npc od agentow z lowsecow jest o wiele lepszy teraz?
Raan Kern:
Wszystko ma na celu przyciąganie empirowych kerbirów do low i 0.0
(wszystkie "nowe" gadżety (churki, ukryte miejsca) będą tylko w low/0.0, zrobienie warp to 0km itd...)
Na plus ;)
White_Haven:
Niestety racja >:( Lootu nie ma praktycznie w ogole - np z 3BC i 3BS z lvl 4 w low secu sciagnalem... zero, nic. Dupy dali dokumentnie. Skilli do salvagu... no chyba tam na glowy poupadali - 2 skile na 5?!?!?! @!#$#@
Slyszalem jednak plotke, że maja obnizyc skile na salvage... p.......le ich - oddajci mi moj loot >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej