Eve Online > Dyskusje ogólne

Revelation - okiem kerbira.

<< < (6/17) > >>

Ellaine:
Market jest osobnym procesem, ktory niezaleznie od reszty serwera moze sie zepsuc.
Pewnie wykorzystal te mozliwosc, walcie w nich petycjami to beda mieli lepsza motywacje zeby szybciej to zrestartowac :)

przemas:
dokładnie tak jest
market sie zjebawszy

Blaster:

--- Cytat: Mona X w Listopad 29, 2006, 18:13:19 ---Na razie wraki zachowują się identycznie jak puchy (można je ciągnąć tractorem i w środku jest loot), więc pewnie też będą znikać po jakimś czasie.

--- Koniec cytatu ---

Tzn ze sa one zamiast puch czy ten loot z nich jest inny (oddzielnie od tego z puch)?
Czy w loocie pojawi sie scrap metal bo wedlug mnie skoro sa wraki to powinno sie dac pozbierac troche czesci poszycia statku które nie uleglo doszczetnemu zniszczeniu?  ???

Rhovana:
Ujmę to tak, wczoraj robiłem cały dzionek misje z których przed dodatkiem regularnie wywoziłem pełne cargo lootu. Teraz no sory, z misji 3 leva na 30 npc wywiozłem 3x medium ammo. Bez salvagingu bedzie ciężko zebrać cokolwiek. iwec braćsie za skilowanie tego dziadostwa.

White_Haven:
Są zamiast puch - bez salvagera możesz z nich ściągnąć standardowy loot taki jak kiedyś z puch. Z salvagerem dodatkowo można wydobyć elementy neizbędne do produkcji rigów - elementów tych jest od cholery i jeszcze troche, bo dotyczą tych systemów i podsystemów do których są rigi - elektronika, pancerz, tarcze...........

edit: ech? zwineli loot? popapralo ich????
edit2: kufa, zaraz powiem firmie, że ni mam dla nich czasu i zobacze jak z lootem na  misjach lvl4

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej