Eve Online > Patche i dodatki
Co by było gdyby... zabrakło Locala...
Xarthias:
Rho, jesteś fuj :D
Bo co mają misje do tematu wątku? :P
Ellaine:
Ale misje to chyba zostaly przesuniete z high do low sec, a nie do 0.0, ale zreszta, co to ma wspolnego z localem, local sie liczy w 0.0 i lowsecu, i nie na misjach tylko w czasie podrozy lub dzialalnosci rolniczej albo polowaniu na rolnikow.
Rhovana:
--- Cytat: Xarthias w Grudzień 18, 2006, 09:42:34 ---Rho, jesteś fuj :D
Bo co mają misje do tematu wątku? :P
--- Koniec cytatu ---
Xart poczytaj wyżej kiedy to zeszło z wątku na temat locala:D Bo jakoś krytykowanie ludzi za robienie misji w hi sec co szkodzi gospodarce empire imo nie ma nic wspólnego z watkem również.
--- Cytat: Ellaine w Grudzień 18, 2006, 10:20:30 ---Ale misje to chyba zostaly przesuniete z high do low sec, a nie do 0.0, ale zreszta, co to ma wspolnego z localem, local sie liczy w 0.0 i lowsecu, i nie na misjach tylko w czasie podrozy lub dzialalnosci rolniczej albo polowaniu na rolnikow.
--- Koniec cytatu ---
No jak to przeczytałem to prawie trupem padłem, rzeczywiście nie przesuwają misji do 0,0 tylko do low sec a tam to już sie nie liczy. Następne zdanie: Local jest ważny w 0,0 i w low sec.
Czy ty Eallaine słyszałaś/eś o czymś takim jak coverty?
I tak jak powiedział Amon, nie trzeba dużo wysiłku żeby kogoś znależć bez locala.
Blaster:
Tylko ze local to nie jest takie udogodnienie dla tych co poluja tylko dla tych na których sie poluje 8)
Rhovana:
Wiem Blaster, wiem i mi to jak najbardziej na rekę :D strasznie ciężko złapać pirata który już wie że ten koleś na localu to jest ten co lata covertem i znalazł jego kumpla 3 dni temu :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej