Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
Mehriel:
Xar jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to idz moze do szko?y. Jak spodziewasz sie po alliansie cudów na kiju to nie id? do ?adnego alliansu bo takowych nie ma :D
vulor:
--- Cytat: "Mehriel" ---Kto? tu pisa?, jak nie bedzie konkretnego celu to ja sie nie bawie w waszej piaskownicy. Kurwa czlowieku a jaki ty chcesz cel ? Zbawienie ?wiata moze byc?
--- Koniec cytatu ---
Nie mo?e :P. Jak chcesz to sam go zbawiaj.
--- Cytuj ---Celem ka?dej gry jest zabawa. I taki cel bedzie mial nasz allians, zeby sie do huja dobrze bawi? w wi?kszym gronie i odznaczac sie na mapie politycznej. To jest cel wystarczaj?cy. Potem dojdzie polityka i bedzie jeszcze zabawniej :lol:
--- Koniec cytatu ---
Mo?esz wyjasnic dlaczego b?de si? lepiej bawi? majac przy nicku ticker polskiego aliancu?
--- Cytuj ---Ale jak brak wam a? tak pomys?u to cel jest prosty. ISKI. Klaimujemy jaki? plex 10/10 i trzepiemy go do bólu. Jest on naszym g?ównym ?ród?em dochodu. Wtedy ?adny TT nie jest nam potrzebny. Jak ka?dy naklepie kilka miliardów isków mozeby sobie robi? rajdy. Zreszt? samo zklajmowanie takiego plexa przyniesie wiele wydarze? i wrogów. No i juz mamy cel. Utrzyma? plex w naszych r?kach. Proste ?
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ?e cel ten jest ca?kowicie niewykonalny bez zakladania sojuszy i naprawde trzeba wyda? 1b na stworzenie sojuszu, ?eby robi? plexa 10/10??
Gówniane te twoje cele. Takie cele to sobie mo?e BUFU samo stawia? i samemu jest wstanie je reazlizowa?. Oczywi?cie pod warunkiem, ?e ludziom b?dzie si? chcia?o. Ale ticker aliansu nic tutaj nie zmieni.
Allianc jest sens zaklada?, ?eby zjednoczy? kilka korpów pod jedna nazwa. Tylko, ?e te korpy musz? co? chcie? wspolnie robic. A ?eby im sie chcia?o potrzebne s? wspolne cele. Nie maja to by? cele BUFU, które bufu samo osi?gnie prz?dzej, czy pó?niej, tyko cele wszystkich corpow wchodzacych w sk?ad polskiego sojuszu.
Polski sojusz mo?e mi zapewni? lepsza zabawe ni? teraz, ale nie dlatego, ?e bede mia? ticker przy nicku, tylko dlatego, ?e da mo?liwo?? latania z osobami, z którymi teraz nie latam bo s? rozsiani po ró?nych korpach i nie planuja ich zmienia?. To jest jedna z rzeczy których po tym sojuszu oczekuje.
EDIT: kufa ale literówek nawali?em... w?asnie poprawiam :P
przemas:
--- Cytat: "Mehriel" ---
Apropo k?utni o w?adze i allians. Jako Ojciec Dyrektor owszem bede stara? sie s?ucha? czego tam chcecie ale decyzje bede podejmowa? sam. I z góry mowie ?e ?adnych cerbirów nie bede przyjmowa?. Je?li kto? ma zamiar ca?y czas na pasku siedzie? to niech spierdala :twisted: .
Pozdrowienia Mehu
--- Koniec cytatu ---
meh no powiedz co pijesz :d
no i podziel sie :D
no ofens :D
HIMK:
--- Cytat: "WolfSimon" ---...
Jak ju? pisa?em niejednokrotnie, stworzenie i utrzymanie takiej konstrukcji to po pewnym czasie OBOWI?ZEK, który z zabaw? ma niewiele wspólnego. A jak przestaje co? bawi?, to si? to zostawia. Zawsze znajd? si? ludzie, którzy b?d? dzia?a? tylko na swoj? korzy??, ci odejd?/zostan? wyrzuceni pierwsi, poci?gn? za sob? innych. Zawsze znajd? si? ludzie, którym b?dzie przeszkadza? styl gry innych, szczególnie gdy wybuchn? jakie? wojny i trzeba b?dzie zbrojnie da? opór. I wtedy w?a?nie wszystko jebnie na ryj... Po jakim? czasie znudzi ludzi ci?g?e wymaganie od nich czego? i zaczn? si? exodusy. Tak wi?c i demokracja i zamordyzm zawsze komu? b?dzie przeszkada? i na d?u?sz? met? si? nie sprawdzi. Sk?d wiem? Z autopsji.
Przetestowane na korpach, sprawdza? si? b?dzie z powodeniem na tworach o poziom wi?kszych.
...
--- Koniec cytatu ---
Jakby mial powstac taki allianc to na poczatek sam powinien jak najszybciej wypowiedziec kilka wojen w celu sprawdzenia sie, badz bez wypowiadania wojny prowadzic takowa na terenach 0.0. Taniej bo nie trzeba placic za wypowiedzenie takiej wojny co tydzien, a tyle samo zabawy, nawt wiecej bo wiecej opcji jest dostepnych (banki, interdictory, carriery, dready a nawet Tytany jak ktos ma :wink: )
To by byl kolejny Quote. Sorka ale czytam kolejno posty i aby nie zapomniec co chcialem odpisac odpowiadam na bierzaco. Nie brac to za nabijanie postow. Wali mnie to ile postow nabilem zreszta widac po liczbie postow napisanych do tej pory i czasie kiedy sie zarejestrowalem na forum ze nie lubie pisac bez powodu...
Szakal:
a ja mam ZAJEBISTY CEL DLA ALLIANCE ROZDUPCYC W CHUJ BOBA I ZAJAC JEGO MIEJSCE W EVE szczytny cel i majacy kozyscy dal kazdego delve to dobry teren i dla minera i dla pvp bo mozna na npc zarobic takze plexy sa i niedaleko do fountain zeby lac xelasow i inne corpy niemajace +
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej