Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (18/33) > >>

WolfSimon:
Gav,  dok??dnie tak si? dzieje. Sojusze powstaj? i padaj? ca?y czas, d?ugo?? trwania takiego sojuszu zalezy tylko od ilo?ci ludzi, którym taki uk?ad ptzynosi korzy?ci i równie? nacji tych?e ludzi. Tak, tak, nacji. Jedni s? bardziej ugodowi, inni nie, My nie...
Aeon, dlaczego siej? defetyzm (kre?l? rzeczywisto?? w moim mniemaniu)?
Bo nie lubi? jak si? kumple ?r?...

Jak si? ta ca?? operacja uda to stawiam flach? twórcom :)

vulor:

--- Cytuj ---Kart? sta?ego klienta? Cz?onkowsk? i zni?ki na piwie w pubie?
--- Koniec cytatu ---

Wchodze w to!!! :D :D

--- Cytuj ---Mo?e.... mo?e jaki? fun, satysfakcj?, mo?liwo?? poczytania i us?yszenia jak inni o nim mówi?. Powiedzeia komu? "lata?em w tym a tym corpie/sojuszu na EVE), tak jak inni a mo?e i ty mówi? "by?em w takiej a takiej gildii/corpie/itd.
--- Koniec cytatu ---

No, je?eli da mi fun i satysfakcje wieksze ni? mam teraz, to juz jest co?. Pytanie brzmi w jaki sposób sojusz ma mi da? t? satysfakcje i fun??
Bo wiesz to ?e bede w sojuszu to mi gówno nie satysfakcje daje, bo ju? w niejednym by?em i wszystkie ssa?y. Jaka jest gwarancja, ?e ten bedzie ssal mniej ni? inne?

--- Cytuj ---w takiej to a takiej grze i osi?gneli?my to i to.
--- Koniec cytatu ---

A moze tamto i sramto? Wole pozna? jakie? konkretne cele, które ludze spodziewaja si? osi?gn?? poprzez za?o?enie tego sojuszu, zanim sie zadeklaruje, ?e do takiego sojuszy przyst?pie.
Bo jesli g?ownym celem sojuszu b?dzie nakopa? quadzylion tryta tygodniwo, to raczej bezemnie.

Gav:
pwoem tak "pieprzysz" wolf klotliwosc no niejest tylko cecha narodowa polakow. glowne sojusze w eve sie nierozpadaja, zmienia sie ich sklad osbowy co najwyzej tylko

WolfSimon:
A ja gdzie? napisa?em ?e TYLKO Polaków?
Co do trwania sojuszy to pozwalam sobie mie? inne zdanie.

Assari:

--- Cytat: "vulor" ---
--- Cytuj ---Kart? sta?ego klienta? Cz?onkowsk? i zni?ki na piwie w pubie?
--- Koniec cytatu ---

Wchodze w to!!! :D :D
--- Koniec cytatu ---

Wiedzia?em!!! W ten sposób najszybciej zrobimy polski alliance. tylko potrzeba kogo? kto ma ojca albo chocia? wujka prezesem ?ywca  :D

--- Cytat: "vulor" ---
--- Cytuj ---w takiej to a takiej grze i osi?gneli?my to i to.
--- Koniec cytatu ---

A moze tamto i sramto? Wole pozna? jakie? konkretne cele, które ludze spodziewaja si? osi?gn?? poprzez za?o?enie tego sojuszu, zanim sie zadeklaruje, ?e do takiego sojuszy przyst?pie.
Bo jesli g?ownym celem sojuszu b?dzie nakopa? quadzylion tryta tygodniwo, to raczej bezemnie.
--- Koniec cytatu ---

Vulor, to mo?e ty, wiesz kto? musi by? pierwszy  :) napiszesz precyzyjniej jakie cele mia?by miec taki sojusz ?eby ci? zainteresowa??
Wprowadzi? PLN jako walute obowi?zuj?c? w EVE?  :D
Bo jako? mi si? wydaje, ze nie posiadaj?c nawet ogólnej wiedzy na temat potencjalnej liczebno?ci sojuszu oraz jego zdolno?ci bojowych - wielko?? floty bojowej, capitali czy exhumerów  :D trudno mówi?, ?e celem sojuszu jest:
1. ISK suxx, PLN wprowadzi?  :lol:
2. Podbi? 10, 50, 100, XYZ systemów w ci?gu X, Y, Z dni/tygodni
3. Osi?gn?? produkcj? XX shipów czy czego kolwiek na tydzie?
4. Mie? na killboardzie XYZ zestrzele? dziennie
5. Wywalczy? ustawowo znizki na piwo i net u prowaiderów dla graj?cych w EVE  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej