Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
White_Haven:
--- Cytat: "MMoroz" ---
c)Nie. Jestem zainteresowany stworzeniem takiego alliancu, ale teraz nie ma na to szans pogadajmy za miesiac albo dwa.
--- Koniec cytatu ---
Sam pomys? ankiety mo?na wykorzysta? - wiadomo by?oby mniej wi?cej ile osób jest zainteresowanych.
Co do twojego p. C - a my?lisz, ?e takie odk?adanie na za? co? by da?o? Nie, my?l?, ?e lepiej teraz zacz?? k?a?? podwaliny pod ca?y projekt, albo odrazu stwierdzi?, ?e nie warto si? szamota?. A je?eli polska spo?eczno?? (tudzie? jaka? jego cz???) dojdzie do tego ostatniego wniosku to droga wolna.
A PNB i tak pewnie sobie alliance zorganizuje. I bardzo dobrze. Popieram ich pomys?, w ko?cu nikt z nich nie mówi?, ?e potrzebuj? do tego ludzi z wioski :wink:
Assari:
Kto? wspomnia? o konieczno?ci wystawienia floty BSów i Capitali niezb?dnej do wywalczenia/utrzymania terenu.
Hmm... a moze by tak dokona? chocia? wst?pnej oceny mo?liwo?ci wystawienia takiej floty przez zainteresowane strony?
Ja rozumiem, ze mo?e nie wszystkie corpy tak ch?tnie ujawni? swój stan posiadania capitalo - wiadomo wróg czuwa 8) ale informacja typu:
My, corp X mam - XX ludzi mog?cych lata? BSami, YY ludzi mog?cych lata? dredami i ZZ mog?cych lata? carrierami daje ju? jaki? punkt odniesienia. Mo?ena by poli?zy? ?e np. corpy A, B, C, i D mog? przynajmniej teoreycznie wystawi? razem - 50BS, 25 Carrierów i 12 Dredów :shock: 8)
Oczywi?cie pozostaje jeszcze kwestia posiadani tych shipów i skilli bo w ko?cu latac BSem mo?na juz na lvl 1 :)
Aeon Horax:
--- Cytat: "White_Haven" ---
--- Cytat: "MMoroz" ---
c)Nie. Jestem zainteresowany stworzeniem takiego alliancu, ale teraz nie ma na to szans pogadajmy za miesiac albo dwa.
--- Koniec cytatu ---
Sam pomys? ankiety mo?na wykorzysta? - wiadomo by?oby mniej wi?cej ile osób jest zainteresowanych.
--- Koniec cytatu ---
My?le, ?e ankieta jest o $%^& rozbi?, jej wyniki nic nie dadz?, tu liczy si? s?owo i ch?ci 'starych'. W ankiecie we?mie udzia? wi?kszo?? noobów ze mn? na czele :roll: i wynik b?dzi? taki, ?e wszyscy by wst?pili do aliancu jescze dzi?. Z czego i tak nic nie wyniknie. Druga sprawa jest taka, ?e forum niestety nie odwiedzaj? wszyscy gracze pl, powiem inaczej, odwiedza je garstka a udziela si? jeszcze mniej. A wi?c starzy okre?lcie si? w ko?cu:
'tak'-chcemy polskiego aliancu, i zaczynamy powa?n? dyskusje
lub
'nie' -mamy to gdzie? i pomy?limy jak topic wyp?ynie znów za pare tygodni/miesi?cy...
vulor:
--- Cytat: "MMoroz" ---Proponuje jednak zrobic mala ankietke na ten temat ile osob jest wlasciwie zainteresowanych. Zestaw pytan powinien byc bardziej rozbudowany niz tak/nie. Proponuje cos w stylu:
a)Tak - przylacze sie od razu
b)Nie - nigdy nie bede wspolpracowal z wami polaczkami
--- Koniec cytatu ---
Wybieram opcje d)A kim chcecie to robi?? :P
Jest kilka osób z którymi chetnie bym costakiego zaczyna?. I s? takie, z którymi "mniej" ch?tnie.
Moge rozmawia? o powstaniu takiego sojuszu.
vulor:
I jeszcze jedna wa?na sprawa.
Zakladanie sojuszu tylko i wy?acznie po to, ?eby powsta? polski sojusz w eve, to ja mam gdzie?.
Bez okreslenia jakiego? celu, dla którego zrealizowania mia? by ten sojusz powsta? IMO nie ma sesnsu zaczyna?.
W takim syndicate to ja sobie i bez ?adnego aliancu posiedzie? moge. Wiec je?eli polski sojusz nie da mi czego?, czego nie moge osiagna? bez wchodzenia do ?adnego sojuszu, to co?... :? :?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej