Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (13/33) > >>

Xarthias:
Heh, co za wypracowania :)
Pomijam w?tki rekrutacyjne i to, ?e w?tek powoli zmienia si? w reklamówk? królików :P
Nawi?zuj?c do postu Rageziva oraz bazuj?c na swoich do?wiadczeniach, wiedzy i kontaktach (i do?wiadczeniu tych kontaktów ;) ):
Je?li mia?by powsta? alians to imo:
1. Raczej nie czystopolski - do?? argumentów ju? chyba pad?o.
2. Tylko i wy??cznie dyktatura (triumwirat).
3. Odno?nie pvp to chyba nie ma co dyskutowa?.
4. Jak w 0.0 to tylko nbsi...
5. No nie ?artujmy. 0.0
6. W dobrze wybranym miejscu ?ród?a isków zawsze si? znajd?.
7. Mo?na spokojnie ten punk pomin??, jak kto? chce i lubi to nawet w nieerpegowym aliansie sobie poerpeguje (cho?by w formie opowiada? na forum - patrz Dzienniki, a by?em w wyj?tkowo ma?o erpegowej korporacji ;) )
8. Ludzie - nic doda? nic uj??. Liderzy z charyzm? needed (ja znam kilku, ale nie wiem czy chcieliby ?eby ich wymienia? :P )
9. Dodam jeszcze od siebie - jasno okre?lony cel. Mo?liwy do osi?gni?cia. I gdy si? go osi?gnie - pomys? na nast?pny.

pc5:
W teori to wszystko i wszyscy s? zajebi?ci. Tutaj dobrego korpa trudno by z?o?y? a Wam si? alliance ?ni. Jeszcze nie pora. I po ch... te x stronicowe monologi i teorie? Kup? jedzie, a fakt to flota 100 osobowa z BSami tl2 i capitalami. Jest? Nie ma. Do widzenia.

HIMK:

--- Cytat: "pc5" ---W teori to wszystko i wszyscy s? zajebi?ci. Tutaj dobrego korpa trudno by z?o?y? a Wam si? alliance ?ni. Jeszcze nie pora. I po ch... te x stronicowe monologi i teorie? Kup? jedzie, a fakt to flota 100 osobowa z BSami tl2 i capitalami. Jest? Nie ma. Do widzenia.
--- Koniec cytatu ---

No i chce nam skillowac ladnie rozwijajaca sie konwersacje. Wazelina cie posmaruje to moze sie odczepisz robiac unik przed napalencami ktozy przypdakiem mogli by cie pojechac w pupe :P (joke - nie kwalifikowac do flema, ja sie nie znac na flemach :lol: )

Moze jak zaczniemy skupiac sie na realnych rzeczach a nie na teori i mazeniach to zwrocilo by na to uwage czesc ludzi porozrzucanych po innych alliancach a za nimi moze inni nie koniecznie polskojezyczni gracze by sie zainteresowali. A jest duzo fajnych ludzi ktozy by chcieli dolaczyc do alliancu ktory mialby z kim walczyc, a nowy allianc napewno mial by celow pelno a nie NAP gdzie by nie patrzyl. Dobra teraz ciagne w inna strone, sorka ale na polnocy zrobilo sie za spokojnie, dobze ze mamy kontrakt w goracej strafie  8)

Edit

Cos mi nie gramatycznie chyba wyszlo :oops:, ale juz nie pamietam jak mialo byc. Mama nadzieje ze jakos zrozumiecie o co mi chodzilo

frigate:
'polskiego sojuszu' w takiej formie o jaka ci chodzi - jak rozumiem z tego co piszesz - nie da sie (czyli wszystkie polskie korpy do jednego wora)

za duzo roznic w sposobie grania, za duzo kompleksow pod tytulem 'moje grabki sa najladniejsze a twoje nie, a moj tata to ma ....  '  i tak zostanie

faktem to jest niestety

da sie natomiast stworzyc sojusz nie 'czysto polski' ale ze znacznym udzialem polskich graczy - i jesli frigu ten temat cie rzeczywiscie interesuje to raczej w ten sposob go porusz ;)[/quote]

czysto polski alians sie niestety nie uczym i to jest prawda

rafaello:
NIE da sie stworzyc czysto polskiego sensowengo aliancu ktory przetrwa
frigu ma racje - zebranie wszystkich pilotow pl pvp dalo by spora sile
ale...
co jak pojdziemy spac ?
spadaja posy, stacje...
o tyle o ile kroliki maja racje ze aliance moze zebrac pl ludzi - i wlozyc do aliancu inne korpy pvp
czyste pvp ? tez nie da sie w 100% czsytego pvp....

zebranie pl korpow jest pociagajace....
czyto pl nie mozliwe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej