Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (7/33) > >>

Xarthias:
Dla Ciebie zawsze  :lol:  :lol:  :lol:
Na razie to Ty trosz? flejmem jedynie pojecha?e?, ale co tam...
Jak si? zacznie za g?sto robi? to kto? zawsze zareaguje, spokojna Twoja rozczochrana :)

Raan Kern:
Dla informacji.
SHCK/GBT w?a?nie przeprowadza si? do Omist, czyli zaczynamy lata? wspólnie z RAVE. Co z tego b?dzie - zobaczymy.

Do rozmowy o sojuszu si? na razie nie wtr?cam. Mam wystarczaj?co du?o zaj?? z aktualnymi zmianami u nas...

SHCK jest otwarte na propozycje, ale w najbli?szym czasie (nied?ugim mam nadziej?) nie ma co liczy? na inicjatyw? z naszej strony.

MIGHTY baz:

coby tak sie nie skonczylo

Ellaine:

--- Cytuj ---zaczynaja mnie meczyc takie gadanie o pierdolach - bylem w Lotka Volterra, Fatal Revelation (UK) - tam nikt sie nie martwi sie, ze jakis nicpo? nie dziala na rzecz corpa cz Alliancu - jest out.
--- Koniec cytatu ---

Jestem sobie w Metaforge, korpie czterokontynentalnym, i nie ma tam wogole takich klimatow. Jak jest akcja to 80% korpa leci sie bic, a 20% robi co chce i nie drzy ze strachu przed wyrzuceniem. Kto chce wrzucac lupy do korpowego kufra ten wrzuca (90% ludzi), kto nie chce nie wrzuca. Przemyslowcy sami z siebie robia dla korpa i sprzedaja po kosztach lub daja jak jest kryzys i wojna.
Ni cholery i nigdy w zyciu nie zapisze sie do zadnego zamordyzmu, gdzie cokolwiek (walka czy POSowanie czy budowa) bedzie moim obowiazkiem. Obowiazki to mam w zyciu.

(post przeniesiony ze zlego watku)

MMoroz:
Alez wam sie nudzi( chcialem zaczac mocniej ale po co bluzgac  :wink:  ). Bierzecie sie za budowe alliancu bez dobrego korpa( to tak jakby budowac most bez drogi - idotyczny pomysl ale widzialem takich kilka w Polsce ). Zrobcie jeden korp ktory cos znaczy w Eve czy to produkcyjny czy pvp-e, chwilowo co mamy:

a)RAVE - sami nie wiedza co teraz chca, w SNU cos znaczyli ale od tego czasu wiele sie zmienilo

b)SHCK - tez miotaja sie wszedzie, glownie minerzy i producenci ale siedza w low-secu  :P

c)BUFU - piraci, ale jak na razie nic spejalnego nie osiagneli - jak na razie grupa ludzi ktorzy chca sie po prostu bawic bez zadnego konkretnego celu.

Obiektywnie w tym momencie to najbardziej znane jest PBN bo to mercenary corp sporo kontraktow juz wykonali, ale sa strasznie mali( bez przesady ale ).

O husarii to nie zamierzalem wspominac ale skoro baz ja tak promuje - jak na razie korp z chyba 4 altami( dwoch osob ). Poza tym ma u mnie kosa wiec niedlugo pociagnie  :twisted: .

Nie wyglada to zbyt ciekawie - ale macie okazje sie wykazac nadchodzi Kali, pojedyncze corpy beda mogly claimowac systemy. Zrobcie to pokazcie na co was stac i tyle - jak bedzie jakis dorby korp w 0.0 z dobrymi systemami to jest to jakas baza pod alliance. Tylko zmiencie jezyk urzedowy z polski na english bo inaczej bedzie ciezko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej