Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (5/33) > >>

Xarthias:
Dyskusji na temat aliansu ju? by?o sporo i nie ma sensu chyba w kó?ko powtarza? tych samych argumentów za i przeciw.
Je?li kto? ma jakie? konkretne propozycje, chce si? tym zaj?? - niech dzia?a. Czekamy na rozs?dne propozycje i konkretne dzia?ania... Bo pisa? mo?na w niesko?czono??. Je?li komu? si? to uda, to zyska 's?aw?' ;)
Je?li nie, to i tak wszyscy po paru dniach zapomn? o sprawie.

Co do po??czenia Rave, Shck i BuFu. To nie tylko suche liczby Los. TO tak?e ludzie, a niektórzy nie chcieliby ze sob? lata? nawet pod gro?b? plutonu egzekucyjnego. To te? trzeba bra? pod uwag?. A widz?c jak zdywersyfikowana i sk?ócona jest polska "scena" eve to czarno to widz?.
Chyba, ?e znajdzie si? wystarczaj?co du?o "m?odych" graczy spoza "uk?adu" i powstanie zal??ek tego sojuszu. Wtedy - by? mo?e.

Acha, Baz - czuj si? ostrze?ony za swojego posta.

A dyskusje nt. jacy to polacy s? @#$%& narodem i o polityce prosz? od razu kierowa? do dzia?ow of-topic lub flame...

roofi:

--- Cytat: "LosBekoczoS" ---

Na ta chwile patrzac jesli chielibysmy miec polish alians niejest to problem jedynie kwestia dogadania na poczatek 3 duzych corpow. Nie mowie ze koniecznie tych ale przykladowo polaczenie BUFU RAV i SHOCK dalo by okolo 200 osob +-
--- Koniec cytatu ---

Bekoczu stary matarski przyjacielu  :D -sk?d tego typu pomys? wydaje mi si? znajomy  :?:  hehe

idea jest bardzo s?uszna, prawie zgodna z moj? z t? ró?nic? ?e ja wybra?bym znakomicie ró?ny sk?ad tych corporacji które mia?yby tworzy? owy core, aby wogó?e cokolwiek zacz?? my?le? najpierw potrzebny jest uber pvp corp(nie nie dla tego ?e ja nie widze sensu gry w eve poza strzelaniem si?) ten musia?by zgra? si? ze sob?, wspólnie polta? i zorganizowa? kilka spokojnych systemów dla ch?opaków w koparkach i ci??arówkach i tutaj imo najlepszym zestawem (no offence nie znam jeszcze wszystkich - pracuje nad tym)

BUFU + exBAS-3 + exEVESI + RAV(niestety tutaj znam najmniej ludzi-postaram si? to zmieni? asap)

Bekocz ty doskonale wiesz o czym mówie rozmawiali?my na ten temat wiele razy ostatnio kilkana?cie h temu  8)

co do ch?opaków z BAS-3 to: roofi zaprasza Amona i Szczutka na piwo-mieszkamy we wroc?awiu wi?c logistycznie powinno oby? si? bez problemów-ja mog? i dzi? - prze?le gg na pm na centrali, jestem te? na BUFU chanel ingame

by?by to (jak?esz mnie wku..wia ten tryb przypuszczaj?cy) naprawd? silny corp pvp a dalej zasilony polskimi królikami, ch?opakami z RAV,IG Ghorak i spó?kai + tymi którzy chcieliby si? strzela? z pozosta?ych corporacji= spokojnie 100 osób - i to nie s? suche liczby

natomiast je?li to si? nie uda to zapomnijmy na najbli?szy czas o czymkolwiek

pozdrawiam

roofi

HIMK:

--- Cytat: "roofi" ---
--- Cytat: "LosBekoczoS" ---

Na ta chwile patrzac jesli chielibysmy miec polish alians niejest to problem jedynie kwestia dogadania na poczatek 3 duzych corpow. Nie mowie ze koniecznie tych ale przykladowo polaczenie BUFU RAV i SHOCK dalo by okolo 200 osob +-
--- Koniec cytatu ---

Bekoczu stary matarski przyjacielu  :D -sk?d tego typu pomys? wydaje mi si? znajomy  :?:  hehe

idea jest bardzo s?uszna, prawie zgodna z moj? z t? ró?nic? ?e ja wybra?bym znakomicie ró?ny sk?ad tych corporacji które mia?yby tworzy? owy core, aby wogó?e cokolwiek zacz?? my?le? najpierw potrzebny jest uber pvp corp(nie nie dla tego ?e ja nie widze sensu gry w eve poza strzelaniem si?) ten musia?by zgra? si? ze sob?, wspólnie polta? i zorganizowa? kilka spokojnych systemów dla ch?opaków w koparkach i ci??arówkach i tutaj imo najlepszym zestawem (no offence nie znam jeszcze wszystkich - pracuje nad tym)

BUFU + exBAS-3 + exEVESI + RAV(niestety tutaj znam najmniej ludzi-postaram si? to zmieni? asap)

Bekocz ty doskonale wiesz o czym mówie rozmawiali?my na ten temat wiele razy ostatnio kilkana?cie h temu  8)

co do ch?opaków z BAS-3 to: roofi zaprasza Amona i Szczutka na piwo-mieszkamy we wroc?awiu wi?c logistycznie powinno oby? si? bez problemów-ja mog? i dzi? - prze?le gg na pm na centrali, jestem te? na BUFU chanel ingame

by?by to (jak?esz mnie wku..wia ten tryb przypuszczaj?cy) naprawd? silny corp pvp a dalej zasilony polskimi królikami, ch?opakami z RAV,IG Ghorak i spó?kai + tymi którzy chcieliby si? strzela? z pozosta?ych corporacji= spokojnie 100 osób - i to nie s? suche liczby

natomiast je?li to si? nie uda to zapomnijmy na najbli?szy czas o czymkolwiek

pozdrawiam

roofi
--- Koniec cytatu ---

Nastepny chlop dobrze pisze. Tez dac mu wodki  :wink:

roofi:

--- Cytat: "HIMK" ---

Nastepny chlop dobrze pisze. Tez dac mu wodki  :wink:
--- Koniec cytatu ---

MINMATARZY wiadomo  8)  

roofi

Assari:
A gdyby tak... ja tam sobie lubi? gdyba?, a co  :D
A gdyby?my za?o?yli, ze dochodzi do jakie? próby stworzenia polskiego alliance'u?
Pomijaj?c fakt, ?e zgadzam si? z tym co Roofi napisa? w 100% (nie ma to jak odrobina wazeliniarstwa z poniedzia?ku  :lol:  :lol: ) na temat konieczno?ci posiadania zbrojnego ramienia broni?cego terenu bo na pewno nie zabrak?oby ch?tnych do postrzelania sobie do tych co to akurat w?asne pa?stwo zechcieli stworzy?. To gdzie mog?aby sie znajdowa? ta ziemia obiecana?
Gdzie, bior?c pod uwage uk?ad geopolityczny w EVE widzicie jakie? kilka-kilkanascie systemów które mog?byby by? podstaw? do osadzenia alliance'u?
I z kom na dize? dobry niejako warto by zawrze? jakie? pakty, zeby nie mie? samych wrogów.  :)

P.S. Nie wiem czy dobrze rozumiem t? niech?? do wspólnego latania mi?dzy "pewnymi osobami" ale przecie? bycie w jednym alliance (szlag jak to odmienia?  :evil: ) jeszcze nie znaczy ?e trzeba lata? w parze na wszystki zadania. I tak rzadko jest tak w corpach, zw?aszcza tych wiekszych, ze wszyscy do wszystkich pa?aj? niczym nie zm?con? mi?o?ci?  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej