Eve Online > Dyskusje ogólne
polske corpy
solette:
--- Cytat: "Ellaine" ---Polski sojusz daje floty, w ktorych FC wydaje po polsku rozkazy na vencie :)
Tzn wieksze floty, niz polski korp :)
Zdazylo mi sie latac z polakami z korpa ostatnio za ISSami i jezyk polski mowiony w eve jest ciekawa odmiana :)
--- Koniec cytatu ---
Ale czy wieksza flota nie daje wi?cej mozliwo?ci i ...hmm.... pot?gi ? ;)
Potem b?d? nas bardziej nielubi? niz Ruskich :D
solette:
--- Cytat: "HIMK" ---
Co do ugodowosci to sa rozni ludzi w Polsce i na swiecie. Ze grupa starszych graczy jest malo ugodowa nie znaczy ze duze grono nowych graczy nie jest.
--- Koniec cytatu ---
I TU sie zgodze , ale czy to znaczy ?e nowi gracze powinni zacz?? my?le? nad nowym duzym polskim alliancem ? ;)
HIMK:
--- Cytat: "Ellaine" ---Polski sojusz daje floty, w ktorych FC wydaje po polsku rozkazy na vencie :)
Tzn wieksze floty, niz polski korp :)
Zdazylo mi sie latac z polakami z korpa ostatnio za ISSami i jezyk polski mowiony w eve jest ciekawa odmiana :)
--- Koniec cytatu ---
Do czego pijesz. Analize poszczegolnych slow robisz. Mam nadzieje ze nie analizujesz moich wypowiedzi. Traktuj je jako przyklady, probe pokazania wlasciwego kirunku myslenia. Zreszta jak ktos nie kuma o co mi chodzi to juz jego problem.
Mozna mnie zlapac w EVE jak ktos chce to pogadamy. 8)
Zolthar:
--- Cytat: "xarthias" ---Ale po ch... do tego alians?
?eby standy ustawia? szybciej?? Czy dla tickerka?
--- Koniec cytatu ---
Odnios? si? tylko do naszego aliansu który chcemy za?o?y?, mam w powa?aniu ticker, rag jasno napisa? po co alians, obecnie dzia?amy na dwóch kra?cach chrzanionej mapy eve i kolega od standingów ma do chu%$#a do?? ustawiania coraz to nowych korpów a co najlepsze styk?o nie by? w domku 4 dni i znowu jacy? rezydenci sie pojawiaj?, alians w?a?nie po to jest nam potrzebny aby ustawi? standing raz a nie 1439765438 razy. No i owszem mamy równie? drugi cel zupe?nie odmienny od tego omawianego tutaj...
:)
LukasTDI:
--- Cytat: "solette" ---
--- Cytat: "HIMK" ---
Co do ugodowosci to sa rozni ludzi w Polsce i na swiecie. Ze grupa starszych graczy jest malo ugodowa nie znaczy ze duze grono nowych graczy nie jest.
--- Koniec cytatu ---
I TU sie zgodze , ale czy to znaczy ?e nowi gracze powinni zacz?? my?le? nad nowym duzym polskim alliancem ? ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja sie przyznam ze jestem ?wie?y jak .... cos tam :D
i ledwo po 3ch dniach grania dopadly mnie propozycje z roznych stron :)
EVE to nie gierka w ktorej mamy pare szybkich rund, tu postrzelac, tam cos zapier...pozyczyc i zwiewac
to gra w ktorej czasami trzeba pomyslec :) i wtedy przydaja sie doswiadczenia roznych innych graczy :D
przede wszystki trzeba by bylo ustalic jakies reguly ... bo wchodzac na kanal polski w grze jak sie jest ?wiezakiem zadajac pytanie
zamiast otrzymac odpowiedz T/N albo ZROB TAK, zaczyna sie gadanie
o dupie Marysi i ze Ala ma Kota a Sierotka ma AIDS....
moznaby zjednoczyc PL [ale p?ytko zabrzmialo]
olewajac "starych wyjadaczy" ktorzy nie chcieli by pomagac a dalej zagarniac "co im sie nalezy" ... po jakiejs rewolucji ... bedzie PL allianc :] i grupa "rozbitkow" ktora albo przylaczy albo zostanie wchlonieta przez czarna dziure eve.
end kaleczenia
?wie?ak
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej