Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (22/33) > >>

solette:
Vulor , byc moze ale dopiero teraz to sie odbija echem w EVE ;) , lecz byc mo?e za krótko " zyje" na tym ?wiecie ?eby to wiedzie? :)

vulor:

--- Cytat: "HIMK" ---
--- Cytat: "vulor" ---... Wiec je?eli polski sojusz nie da mi czego?, czego nie moge osiagna? bez wchodzenia do ?adnego sojuszu, to co?... :?  :?...
--- Koniec cytatu ---

Jeszcze raz odpowiem na postawione pytanie. Wedlug mnie taki sojusz da ci to co kazdy inny niczego uber nie wprowadzi taki allianc z wiekszoscia polakow. Bonusem bedzie to ze wiekszosc bedzie polakow i bedzie mozna sobie po polskiemu pogadac. Zrobic ladny duzy gang tylko polakow. Allianc znaczy wiecej ludzi, a moze i nie, hmn... Moze zbierajacc wszystkie polskie corpy i troche nie polskich wymyslilo by sie kampanie przeciwko bobbita, albo ASCN, albo LV, albo RA. takie ladne wypady dla zabawy killowania na tereny wroga. Gangiem 50 albo 100 osobowy (wiem lag by byl jak cholera) ale nie bylo by obaw ze ktorys z tych alliansow zblobuje taki gang. Allians bez POS'ow bez infrastruktury tylko stacje NPC w 0.0 ma wiele zalet. I nie potrzzeba strefy US. Zbiera sie banda w sobote czy niedziele i robi wielka rozpierduche.
--- Koniec cytatu ---

Wiesz mniej wiecej o to mi chodzi?o i takich wypowiedzi jak twoj oczekiwa?em.  ?eby ka?dy napisal, co wed?ug niego sojusz powinien da? graczom (polakom).
Bo jedni chca poprostu lata? z polakami, tak jak ty to napisa?e?, a inni beda chceli, ?eby sojusz da? im dostep do 3 rejonów 0.0 z super minsami do kopania, Outpostami, lub przynajmniej posami w ka?dym systemie, a jeszce inni chca, zeby polski sojusz da? im mo?liwo? farmienia plexa 10/10, lub zbawiania swiata.

Tynstar:

--- Cytuj ---Ano wlasnie to pytanie zadaje wiekszosc z nas. A co jakbys to ty cos dal sojuszowi ? Zastanow sie co moglbys zaoferowac. W czym pomoc. I nie wyjezdzac mi tu z tekstami ze EVE to nie praca ze nie bedziecie wykonywac obowiazkow. A co robiliscie w innych corpach latajac w gangu PvP. Kazdy se strzelal do czego chcial, czy moze lider gangu wybral primary to wszyscy do tego jednego celu strzelaliscie. Takie p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e czasami slysze/czytam na tym forum ze az...

Gra nazywa sie MMO czyli gra sie w grupie a grajac w grupie trzeba miec przywodce. Jak wielka bedzie ta grupa to tylko kwestia jak dobry bedzie lider i czy bedzie umial taka grupa pokierowac bez zatargow. Albo wykozystac energie raptusow do wykanczania wroga Wink

Jeszcze raz odpowiem na postawione pytanie. Wedlug mnie taki sojusz da ci to co kazdy inny niczego uber nie wprowadzi taki allianc z wiekszoscia polakow. Bonusem bedzie to ze wiekszosc bedzie polakow i bedzie mozna sobie po polskiemu pogadac. Zrobic ladny duzy gang tylko polakow. Allianc znaczy wiecej ludzi, a moze i nie, hmn... Moze zbierajacc wszystkie polskie corpy i troche nie polskich wymyslilo by sie kampanie przeciwko bobbita, albo ASCN, albo LV, albo RA. takie ladne wypady dla zabawy killowania na tereny wroga. Gangiem 50 albo 100 osobowy (wiem lag by byl jak cholera) ale nie bylo by obaw ze ktorys z tych alliansow zblobuje taki gang. Allians bez POS'ow bez infrastruktury tylko stacje NPC w 0.0 ma wiele zalet. I nie potrzzeba strefy US. Zbiera sie banda w sobote czy niedziele i robi wielka rozpierduche.
(Moze lepiej napisac co sie oczekuje od takiego alliansu, co by sie chcialo dostac a nie pytac a co on moze mi dac. To tak jak by 5 latek zapytal.)

Hmn.. krolik sie rozmazyl Laughing
--- Koniec cytatu ---

Dobrze gada....popieram. Tego wlasnie bym oczekiwal po polskim aliansie

Ellaine:
Polski sojusz daje floty, w ktorych FC wydaje po polsku rozkazy na vencie :)
Tzn wieksze floty, niz polski korp :)

Zdazylo mi sie latac z polakami z korpa ostatnio za ISSami i jezyk polski mowiony w eve jest ciekawa odmiana :)

HIMK:

--- Cytat: "WolfSimon" ---Gav, dok??dnie tak si? dzieje. Sojusze powstaj? i padaj? ca?y czas, d?ugo?? trwania takiego sojuszu zalezy tylko od ilo?ci ludzi, którym taki uk?ad ptzynosi korzy?ci i równie? nacji tych?e ludzi. Tak, tak, nacji. Jedni s? bardziej ugodowi, inni nie, My nie...
Aeon, dlaczego siej? defetyzm (kre?l? rzeczywisto?? w moim mniemaniu)?
Bo nie lubi? jak si? kumple ?r?...

Jak si? ta ca?? operacja uda to stawiam flach? twórcom :)
--- Koniec cytatu ---

Ja tu jestem od stawianai wodki i prosze mi sie tu nie wcinac. Chyba ze pan chce cos bardziej szlachetnego postawic  :wink:

Co do ugodowosci to sa rozni ludzi w Polsce i na swiecie. Ze grupa starszych graczy jest malo ugodowa nie znaczy ze duze grono nowych graczy nie jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej