Eve Online > Dyskusje ogólne

polske corpy

<< < (3/33) > >>

vulor:
Z frigiem mog? alliance robi?. :D :D

--- Cytat: "MIGHTY baz" ---mam nawet nazwe HUSSARS oj bedzie siem dzialo....kazdy corp ma inne preferencje ale jako calosc jestesmy nie do zajebania
--- Koniec cytatu ---

do #$% z taka nazw? :P :P
To musi by? co?, co ka?demu kojarzy?o si? b?dzie z polsk?.
IMO jedyna akceptowalna nazwa to: Polish Vodka Alliance <PVA>.

To od razu rozwi?zuje problem ludzi, bo kto z polaków nie chcia? by lata? w aliansie o tak pi?knej nazwie :D :D

No i za wódke ka?dy b?dzie chcia? walczy? i pracowa? :D :D :D.

To jak? Zak?adamy??

MIGHTY baz:
frigu - lej na to - mozna zaczac od 2, moze 3 corporacji, ktore powinny sie specjalizowac zgodnie z wlasnymi preferencjami czyli np.

RAVE - szkolenie noobow, rd, mining, produkcja
HUSARIA - zbrojene ramie, elita do ktorej nie kazdy moze wejsc  :oops:

inni?

F3d4jk1n:

--- Cytat: "vulor" ---To musi by? co?, co ka?demu kojarzy?o si? b?dzie z polsk?.
IMO jedyna akceptowalna nazwa to: Polish Vodka Alliance <PVA>.

To od razu rozwi?zuje problem ludzi, bo kto z polaków nie chcia? by lata? w aliansie o tak pi?knej nazwie :D :D

No i za wódke ka?dy b?dzie chcia? walczy? i pracowa? :D :D :D.

To jak? Zak?adamy??
--- Koniec cytatu ---

1. Id? w pizdu z tak? nazw?...
2. Ja bym nie chcia? lata? pod tak? nazw?...
3. Czy ka?dy idiota musi Polaka kojarzy? z wódk? i piciem alkoholu?
4. Spójrzcie na frekwencje w wyborach, prze?ó?cie to na ch?ci ludzi do latania pod jednym sztandarem i wyjdzie to co zwykle wychodzi... Polacy s? pi?knym narodem, który potrafi si? zjednoczy? tylko pod batem naje?d?cy.
5. Idea corpa narodowego - wspania?a... wykonalno?? - nie mo?liwa do wykonania.

solette:
Niemo?liwe i ja si? zgadzam , z mojego do?wiadczenia MMORPGs wynika ?e Polacy zawsze.............narzekaj? , nie wyobra?am sobie gra? w "czysto" Polskim korpie .... sgih.... chcia?bym zobaczyc co? takiego ..ale.....
bed? narzeka? ?e:
podatki za wysokie
musi oddawa? xx% urobku z minnigu na rzecz korpa
musi budowac XX statków na rzecz ochrony granic
musi produkowac XX rzeczy na rzecz korpa
musi lata? XX godzin na rzecz korpa
ECT.

MIGHTY baz:
nic nie musimy cielaku - jak nie bedziesz tego robil to uroczyscie bedzie taki corp czy dana osoba wywalona (y) i tyle...

zaczynaja mnie meczyc takie gadanie o pierdolach - bylem w Lotka Volterra, Fatal Revelation (UK) - tam nikt sie nie martwi sie, ze jakis nicpo? nie dziala na rzecz corpa cz Alliancu - jest out.   Jak jakis cymbal mysli, ze moze sobie tylko narzekac, to niech sobie lata w NPC corp na never ending mission...

mowiac krotko jak nic nie robisz to cie nie chca i nie robia tyle halasu - albo stosujesz sie do regul i zasad albo won

Rozumiem, o co Ci chodzi, ale nie trollujmy, bo wyl?dujesz we flejmie z ostrze?eniem... Przy powtórkach mo?e si? to nawet banem zako?czy?.
Xarth.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej