Eve Online > Dyskusje ogólne
PIRACI TO ?WINIE!
Mehriel:
Co do piratów to Eve jest brutal and full of zasadzkas :D Trzeba o tym pami?ta?
Assari:
--- Cytat: "Mehriel" ---Co do piratów to Eve jest brutal and full of zasadzkas :D Trzeba o tym pami?ta?
--- Koniec cytatu ---
W Unii dobrze jest zna? swoje prawa :lol: :lol:
Wi?c jako noob pytam, jak to jest z tymi piratami?
Wiem, ze s? sojusze pirackiez "woli stwórców" gry. A jak kto? chce za?o?y? sobie po prostu piracki alliance? Czy wtedy mo?na sobie lata? po station'ach, dockowa? itd..? Pytam bo w wielu gierkach kosmicznych by?o tak, ze piraci mieli niejako swoje zaplecze firmowe. Swoje stacje, factory itd.. Wiem, ze w EVE nic nie stoi na przeszkodzie ?eby zbudowa? soeje ale potrzeba na to sporo czasu i ?rodków. Wi?c jak taki swie?o za?ozony piracki sojuszek ma przetrwa? do tego czasu? Kopa? minera?y? :D
Goomich:
--- Cytat: "Assari" ---
Wi?c jako noob pytam, jak to jest z tymi piratami?
Wiem, ze s? sojusze pirackiez "woli stwórców" gry. A jak kto? chce za?o?y? sobie po prostu piracki alliance? Czy wtedy mo?na sobie lata? po station'ach, dockowa? itd..?
--- Koniec cytatu ---
Je?li ma security status powy?ej -5, to mo?e dowolnie lata? gdzie si? chce, z ss poni?ej -5 jest zakaz wst?pu do systemów high security.
Pytam bo w wielu gierkach kosmicznych by?o tak, ze piraci mieli niejako swoje zaplecze firmowe. Swoje stacje, factory itd.. Wiem, ze w EVE nic nie stoi na przeszkodzie ?eby zbudowa? soeje ale potrzeba na to sporo czasu i ?rodków. Wi?c jak taki swie?o za?ozony piracki sojuszek ma przetrwa? do tego czasu? Kopa? minera?y? :D
--- Koniec cytatu ---
Dot?? rabowa?, a? si? uzbiera.
vulor:
--- Cytat: "Goomich" ---
Je?li ma security status powy?ej -5, to mo?e dowolnie lata? gdzie si? chce, z ss poni?ej -5 jest zakaz wst?pu do systemów high security.
--- Koniec cytatu ---
To nie tak
Nie chce mi sie t?umaczy? na polski :P
--- Cytuj ---
Players with -2.0 or worse cannot enter 1.0 systems Players with -2.5 or worse cannot enter 0.9 systems Players with -3.0 or worse cannot enter 0.8 systems Players with -3.5 or worse cannot enter 0.7 systems Players with -4.0 or worse cannot enter 0.6 systems Players with -4.5 or worse cannot enter 0.5 systems Once your security status reaches -5 you are considered an outlaw and can be attacked by players anywhere without CONCORD intervention.
--- Koniec cytatu ---
Assari:
--- Cytat: "Goomich" ---
Pytam bo w wielu gierkach kosmicznych by?o tak, ze piraci mieli niejako swoje zaplecze firmowe. Swoje stacje, factory itd.. Wiem, ze w EVE nic nie stoi na przeszkodzie ?eby zbudowa? swoje ale potrzeba na to sporo czasu i ?rodków. Wi?c jak taki swie?o za?ozony piracki sojuszek ma przetrwa? do tego czasu? Kopa? minera?y? :D
--- Koniec cytatu ---
Dot?d rabowa?, a? si? uzbiera.
--- Koniec cytatu ---
Czego? tu nie kapuj??? Sorki - noob 8)
?eby piracki sojusz by? PIRACKI musi rabowa?, pali?, gwa?ci?.. ehmm.. mo?e to ostatnie nie koniecznie,w ko?cu POD chroni 8) to gdzie on ma to robi????
Jak taki sojuszek zacznie w 0.5- to d?ugo nie po?yje, a jak zacznie w 0,5+ to CONCORD go b?dzie gania??? Czyli sojusz musi by? najpierw nie-piracki, zeby si? troch? rozbudowa?, zdoby? dobre shipyi stuff do nich itd... a potem zmienia flag? i chyc pali?, rabowa?, gwa?... ehmm.. ehmm.. :lol:
Chyba, ze mo?na lata? d?ugo w 0.5+ i troch? rabowa?, gwa?.. ehmm.. 8) a troche robi? jakie? misje ?eby SS nie spad? za bardzo ?!?!
Czy to znaczy, ?e jak SS spadnie do np. -0.5 czy -0.7 to mo?na lata? po uk?adach powiedzmy 0.7 i CONCORD w ogóle nie b?dzie si? czepia??
Czy kole? z takim standingiem b?dzie widoczny jako "red" czy jako normalny? Czyli czy mozna go rozpozna? jako? ?e ma standing na minusie zanim zacznie strzela? do mnie :lol:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej