Eve Online > Dyskusje ogólne
Gra na kilku kontach - lame?
Ellaine:
Mi to psuja gre ci lamerzy ktorzy graja wiecej niz 2 godziny w tygodniu. Wykorzystuja przewage ktora wynika tylko z RLa do tego zeby zarabiac wiecej niz ja :( Alo zabijac wiecej niz ja.
I jeszcze potem sie chwala jacy to sa zajebisci w pvp albo w biznesie, a oni poprostu spedzili w kosmosie wiecej niz pol godziny w ciagu jednego dnia, i to nie afk!
Dormio:
OffT: Ellaine... podpis sobie zmie? bo wci?? masz KOSa
OnT: IMHO nie ma znaczenia na ilu kontach si? gra (2 konta to A? 6 characterów do dyspozycji 8) ). Je?li kto? potrafi i sprawia mu to przyjemno??, to jego sprawa.
Sam mam 2 konta (obecnie oba nieaktywne) i wcale nie uwa?am, ?e mam schiz?... Dok?adnie okre?li?em co na jednym zamierzam, a co na drugim. Co do kwestii "sprawdzania" - wg mnie i tak gr? w EVE zak?ada si? na wiele miesi?cy, a nie tygodni. Zatem czasu na "spróbowanie" innych dróg rozwoju, czy statków innych ras jest wystarczaj?co du?o (a to, ?e potrzeba dodatkowych kilkunastu tygodni ?eby polata? BSem Caldari, no przecie? nikt nie ka?e Ci robi? od razu wszystkiego na lvl5). EVE ma du?? grywalno?? w moim zdaniem jedynie dlatego, ?e poza CCP nikt Ciebie do niczego nie zmusza.
Keruli:
Jak widac z ankiety wiekszosci nie robi to roznicy czy ktos leci wlasnie altem, secondem czy innym klonem, sami albo ich maja albo zamierzaja tak robic :)
sam mam zamiar porobic rozne rzeczy roznymi bohaterami- Jakas slodziutka Caldaryjka produkowac bedzie oraz PvE albo moze cos wiecej :)
a do polowania na "no please'ow" powstanie Khanid, PvP only, jakis chyba, za bardzo sie niewolnicy rozpanoszyli w kosmosie...
--- Cytuj ---Headshot!! Masz u mnie plusa stary nikt nigdy tak dobitnie nie scharakteryzowal minmatar ROTFL!
--- Koniec cytatu ---
dziekuje :)
ale samo sie cisnie na usta odnosnie niewolniczych lunochodow, czyz nie Roofi?
ps- Roofi jedno zdanie- catch me if you can 8)
Cheers,
Keruli
Assari:
Co? mi si? zdaje, ?e S?U?BY macza?y r?ce w tym topicu 8)
A dzi?ki tej interwencji pierwotny zamys? ankiety zosta? sprytnie zagmatwany.
Nie jest problemem czy kto? gra na 2, 3, 5czy 15 kontach. Mainach, altach, secfondach i co tam jeszcze.
Chodzi o sytuacje gdy na jedno konto pracuje kilka innych. Kiedy np. górnik wykopan? fors? przelewa dla postaci PvP, producent zarobione kas? te? itd, itp.
regis:
--- Cytat: "Assari" ---
Chodzi o sytuacje gdy na jedno konto pracuje kilka innych. Kiedy np. górnik wykopan? fors? przelewa dla postaci PvP, producent zarobione kas? te? itd, itp.
--- Koniec cytatu ---
Tez mnie to kiedys denerwowalo, ze ktos sobie zarabia spokojnie na jednej postaci i na drugiej uprawia szeroko rozumiane pvp. Jak juz w tym topicu zostalo powiedziane, co nie jest zabronione jest dozwolone. Taka praktyka jest dozwolona. Mozna sie albo na nia wkurzac, albo samemu zaczac stosowac. EVE jest gra w ktorej celebruje sie WHHHIINNNEEE odnosnie kazdego aspektu, z tym ze z tego whinowania niektorych nic nie wyniknie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej