Eve Online > Dyskusje ogólne

Gra na kilku kontach - lame?

<< < (3/17) > >>

roofi:
a ja dzi? raz kolejny ci??ko pracuj?c pomy?la?em sobie ?e stworze sobie kolejn? posta?-kolejne pe?ne konto-bo mam tak? mo?liwo?? i moge sobie z niej sko?ysta? i mam super pomys? na t? now? posta? za moment zaczne :D

a sprawa marudzenia "bo on ma 2 konta" jest moim zdaniem tak samo lame jak standartowe polskie marudzenie: a ten to jest chooj bo ma 2 samochody i 3 zajebiste laski - chooj was to powinno interesowa? ile czego kto ma - MA  i koniec

eot

roofi

ps. raan no offence jak zawsze  8)

Mehriel:
Raan z calym szacuneczkiem, ale widze ze znasz sie na tym jak na hodowli jedwabników  :D   Ka?dy my?l?cy gracz zrobi sobie drugie konto. Bo jest ?atwiej, bo nie da rady skilowac wszystkich ras na raz, bo to sie poprostu op?aca. Kropka

vulor:

--- Cytat: "Mehriel" ---Ka?dy my?l?cy gracz zrobi sobie drugie konto. Bo jest ?atwiej, bo nie da rady skilowac wszystkich ras na raz, bo to sie poprostu op?aca. Kropka
--- Koniec cytatu ---

No tera to ju? troszk? kurwa przegi??e?.

Twierdzi?, ?e jak kto? NIE MA 2 kont to jest lame, to ju? jest przesada.

Id?c twoim tokiem rozumowania nied?ugo mo?esz doj?? do wniosku, ?e gracz, który zaczyna od pocz?tku, a nie kupi na ebay uber postaci z 20-30mln SP te? jest lam?.

Osobi?cie nie mam nic przeciwko osob? graj?cym na kilka kont lub kupuj?cym postaci z kupa SP. Sam mam 2 konta, bo jest ?atwiej, a kiedy? te? myslalem, czy nie kupi? sobie gotowej postaci, ale mój main sie ju? troch? podskillowal i narazie mi wystarczy. Zreszt? nie mam na r?ku kilku miliardów ISK na uber posta?.  :lol:  :lol:

przemas:

--- Cytat: "roofi" ---
a sprawa marudzenia "bo on ma 2 konta" jest moim zdaniem tak samo lame jak standartowe polskie marudzenie: a ten to jest chooj bo ma 2 samochody i 3 zajebiste laski - chooj was to powinno interesowa? ile czego kto ma - MA  i koniec

--- Koniec cytatu ---

trafi?e? w sedno roofi
ale polak to polak niestety
no ofens jakby co :D

Xarthias:

--- Cytat: "przemas" ---
--- Cytat: "roofi" ---

--- Koniec cytatu ---

trafi?e? w sedno roofi
ale polak to polak niestety
no ofens jakby co :D
--- Koniec cytatu ---

My?l? jednak, ?e Raanowi nie chodzi o to, ?e go nie sta? na dwa konta i raczej nie zazdro?ci innym z tego powodu... Jest po prostu RPGowym puryst? i dla niego granie na dwóch kontach to jak schizofrenia niemal?e :)

Aha, i to, ?e filtr j?zykowy jest wy??czony, nie znaczy, ?e mo?na rzuca? kurwami na prawo i lewo... Uprasza si? o kultur? wypowiedzi :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej