Eve Online > Patche i dodatki
Tank pasywny i DRAKE
Ichneumon:
na angele i sansha z tami fitem nie masz czego szukac , jeszcze jak cie dopadna cepy... to juz w ogole nic ci ten ab nie da ;]
DaBlades:
BC tier 2 fajna rzecz ale tak naprawdę tyle kosztują, że osobiście nie widze sensu tym latać. Powygłupiałem się Drake'iem (3xCherubiny też nie były problemem) i go sprzedałem kupując Geddona. Różnica w cenie (z fitem) niewielka, a za to nie muszę się pie.rzyć i zastanawiać czy wytrzyma mi tank czy nie. O sile ognia nie wspominam bo chyba nie muszę.
W skrócie BS tier 1 jest (moim zdaniem) lepszym zakupem niż BC Tier 2 za tą samą cenę.
Ichneumon:
caldari nie wymagaja takich porytych skilli bo uzywaja rakiet a bc maja bonusy doresow czego bs juz nie ma , pozatym ja sie nie zastanawiam czy mi wytrzyma , ja to wiem zazwyczaj stoje w miejscu i sobie www przegladam kiedy misje robie ;]
Rhovana:
--- Cytat: Mona X w Październik 26, 2006, 17:14:49 ---Nie wiem czym sie tak podniecacie.
Przecie? Drake ma takie same bonusy jak Ferox, a ?e na Feroksie mo?na wykr?ci? niezlego pasywnego tanka, jest wiadome nie od dzi?.
--- Koniec cytatu ---
jakoś dotarłem do tego topicu...
nie wiem jak u Ciebie Moni wyświetlają sie bonusy ale u mnie tak:
drake:
Battlecruiser Skill Bonus: 5% shield resistance and 5% bonus kinetic damage of heavy missiles, assault missiles and heavy assault missiles
99% reduction in the CPU need of Warfare Link modules.
ferox:
Battlecruiser Skill Bonus: 10% bonus to Medium Hybrid Turret optimal range and 5% bonus to all Shield resistances per level
albo ja durny jestem albo to nie są takie same bonusy ;D ;D
Drake jest stworzony pod missile, nie tak jak ferox. Ferox poza dobrym tankiem przez ten dupny bonus dmg dealerem dobrym nie był napewno..
Goomich:
--- Cytat: Rhovana w Styczeń 22, 2007, 04:27:32 ---
--- Cytuj ---Przecież Drake ma takie same bonusy jak Ferox, a że na Feroksie można wykręcić niezlego pasywnego tanka, jest wiadome nie od dziś.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem jak u Ciebie Moni wyświetlają sie bonusy ale u mnie tak:
drake:
Battlecruiser Skill Bonus: 5% shield resistance and 5% bonus kinetic damage of heavy missiles, assault missiles and heavy assault missiles
ferox:
Battlecruiser Skill Bonus: 10% bonus to Medium Hybrid Turret optimal range and 5% bonus to all Shield resistances per level
albo ja durny jestem albo to nie są takie same bonusy ;D ;D
Drake jest stworzony pod missile, nie tak jak ferox. Ferox poza dobrym tankiem przez ten dupny bonus dmg dealerem dobrym nie był napewno..
--- Koniec cytatu ---
Rhovana kochanie, jeszcze wytłumacz wszystkim tu zebranym co bonusy do rakiet mają wspólnego z tankiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej