Eve Online > Dyskusje ogólne

BPO vs BPC

<< < (5/6) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "tok_72" ---
--- Cytat: "GumisPLL" ---Rip niby tak ale poczatkowi gracze nigdy nie dogonia osob zaawansowanych bo tamci beda o krok zawsze dalej
--- Koniec cytatu ---

No i dobrze... przynajmniej jest tak jak w zyciu....
...wyobrazasz sobie studencika prosto po szkole zajmujacego stanowisko prezesa koncernu miedzynarodowego? Bo ja nie :P
--- Koniec cytatu ---

Chyba, ?e studenciak jest synem ministra... U nas wszystko jest mo?liwe :shock:

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "GumisPLL" ---Rip niby tak ale poczatkowi gracze nigdy nie dogonia osob zaawansowanych bo tamci beda o krok zawsze dalej
--- Koniec cytatu ---

...wyobrazasz sobie studencika prosto po szkole zajmujacego stanowisko prezesa koncernu miedzynarodowego? Bo ja nie :P
--- Koniec cytatu ---

Chyba, ?e studenciak jest synem ministra... U nas wszystko jest mo?liwe :shock:
--- Koniec cytatu ---

w EvE tez jest to w sumie mozliwe.... kupujesz Char'a :P... ale i tak jestes noobem :P

GumisPLL:

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

No ba to norma dzieci szefow rodzin itp .

White_Haven:
Eee, mi tam kwestia newbie/oldie nie przeszkadza - uk?ad jest logiczny i w miar? ?yciowy. A jak ktos marudzi, ?e mu jakie? ciecie 2 dniow? posta? na bramie w 1.0 zezstrzeli?y to niech zmieni rejon. Mi si? taka przygoda nigdy jeszcze nie zdarzy?a *shrug*.

Co do kwestii T2 BPO/BPC. To w rzeczy samej wygl?da na to, ?e Kali i jego invention system powinny da? interesuj?ce efekty. Jakie konkretnie, to trzeba poczeka?. Bo cholera wie kiedy to ustrojstwo wyjdzie, zw?aszcza je?eli TQ znowu zacznie si? sypa? (odpuka?...).

Cheers

--- Cytat: "Mehriel" ---Zapaliwszy sobie ?mika cisnienie spadlo.
--- Koniec cytatu ---

cmiki?? hmm, kolega z Poznania? Bo tylko tutaj s?ysza?em ludzi tak okre?laj?cych szlugi :)

Mehriel:
Obecnie w poznaniu  :D  I jesli wszystko bedzie SI to zostane przez 5 lat hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej