Eve Online > Dyskusje ogólne
Dobre RATy
Ellaine:
To polec najpierw indykiem i zanchoruj sobie ze cztery puchy na ammo i loot. Wyjmujesz ammo, wkladasz loot. Raz na jakis czas Wracasz indykiem do puch, wyjmujesz loot, wkladasz ammo :)
Ratting jest dochodowy ale strasznie nudny. Fajniej sie kopie (coprawda w ciagu ostatnich paru miesiecy w 0.0 udalo mi sie pokopac moze z 10 minut lacznie, ale bylo to bardzo przyjemne :)
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "Ellaine" ---To polec najpierw indykiem i zanchoruj sobie ze cztery puchy na ammo i loot. Wyjmujesz ammo, wkladasz loot. Raz na jakis czas Wracasz indykiem do puch, wyjmujesz loot, wkladasz ammo :)
--- Koniec cytatu ---
O! Ellaine w koncu powiedzial(a) cos na temat 8) :D nie podciagajac tego pod handel :wink:
ADMIN: Tomash, o +1! I generacja offtopa przy okazji !
dirtytricks:
Czesto po downtime jest szansa na trafinie na named raty, mój najwi?kszy kozak jakiego ubi?em z kuplem to by? Hakim co?tamco?tam Angeli z 21M bounty...sporo dobrego lootu, ale to w g??bokim 0.0
Za to jeszcze nigdy nie trafilo mi si? bpc w loocie :? A ten loot t1 to przetapiaj, calkiem dobrze mozna na mineralach wyjsc, fakt tu sie skille przydadze do tego tez :)
pc5:
http://www.fluidorbit.co.uk/error.php?query=Empty
Warto zerkn?? na true security status systemu i ilo?? pasów.
Bioklonik:
Eee hyba bledny link podany :?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej