Eve Online > Dyskusje ogólne

Dobre RATy

<< < (3/4) > >>

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Bioklonik" ---Eee hyba bledny link podany :?
--- Koniec cytatu ---

bledy to Chyba Ty robisz... link dziala :)

MMoroz:
"Podpakowane" raty pojawiaja sie calkowicie losowo, roznica jest taka ze w systemach o niskim ss mozesz spotkac ich lepsze wersje kilka milionow+.
Nie wiem czy jest jakies ograniczenie odgorne czyli np w 1.0 nie wystepuja, z doswiadczenia wiem ze sa w systemach 0.5 spotkalem dwa w oimmo jak ganialem za minerami - oczywiscie byly to cruzy i frygi za kilkaset tysiecy ale cos tam fajnego wypadlo.

Dalej, plexy 6/10 nic nie wyrzucaja( albo drop jest bardzo maly - mowie tu o rarowym sprzecie ) - przejrzyj forum Missions( na myeve...) tam jest watek jakie complexy co rzucaja.

Polowanie na "podrasowane" raty jest raczej bez sensu - siedz w jednym miejscu ratuj i moze spotkasz jakiegos. Ja osobiscie stosuje taktyke podana przez Ellaine czyi przewizolem sobie do 0.0 kilka puszek intkiem, czesc wypelniona amunicja. Zbieram dobry loot, a jak sie puchy wypelnia( to trwa dlugo jest to kolo 6000-8000 cargo a nie zbieram wszystkiego ), to mam 200-300m na koncie( albo i wiecej zalezy co wypadalo ), Jak porobisz
duzo ss-ow i insta jumpy to praktycznie nie ma ryzyka( o ile nie zrobisz czegos glupiego - cierpliowsc i ostroznosc to podstawa ) - tylko wybierz jakis system prze ktory malo osob lata. Teraz na przyklad polecane sa tereny bob-a bo ich flota siedzi u ascn  8) .

Tigivo Eckhart:
hmmm co do poprzednika:

plex 6/10 nie dasz rady zrobic sam narazie... a daja duzo... 2 tygodnie farmienia takiego plexa daly 2 carriery w EVESI

polowanie na 'podrasowane raty' jest bardziej oplacalne niz bicie tych na pasach... dobrzy w tym fachu potrafia 3-5 miliarda (nie miliona) w dobry dzien zarobic :)

Ellaine:
No wlanie, jak to sie dokladnie robi?
Latasz czyms szybkim i skanujesz i musisz wiedziec jak sie nazywaja lepsze raty?

LosBekoczoS:
Ellanie nie zadawaj pytan na ktore sam zaraz odpowiadasz :D bo potem mi admin dopisze ze sobie +1 zrobilem :D

2006.10.08 11:24
widze ze sobie +1 zrobiles  :twisted:
--
zly niedobry admin

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej