Eve Online > Dyskusje ogólne

Tytan na Tranquility.

<< < (7/10) > >>

kerisso:
Hehehe...az sie posikalem z wrazenia....

Ktory  tam madry napisal ze jakis bees stankuje 56k obrazen jednego typu ??

Zonglujac procentami rezistow to i tak z dpsu DD wyjada takie zajebiste cyfry ze...szkoda gadac nawet o tym....

Poza tym, kurde jak piszecie takie bzdury to strzelcie sobie baranka najpierw w sciane....

Bo wedlug tego co ktorys tam napisal np. ASCN wysle tytana samego na wymaksowane beesy obcej floty zeby strzelic sobie z DD i patrzec kto przezyje.....ja pierdole....polewke mam...

Dalej. PvP Tytane...no wezcie....

To mobine HQ i tyle. Otwiera wrota skacze z obstawa i tyle. I fajnie jestze moze przez portal przepuscic cala flote.

Zadnych innych zastosowan dla niego nie widze.
Duze, kosztuje w pizu iskow i lata sie tym, jak dziwka w basenie z budyniem....truskawkowym najlepiej...

Ronin:
Amarskiego tytana przezyje srednio!! skonfigurowany munin... ale to wyjatek bo ma @!$!@! resist na em...

Ellaine:

--- Cytat: "kerisso" ---Bo wedlug tego co ktorys tam napisal np. ASCN wysle tytana samego na wymaksowane beesy obcej floty zeby strzelic sobie z DD i patrzec kto przezyje.....ja #&!%*$....polewke mam...
--- Koniec cytatu ---

My tu nie o tym, ze ASCN z jakimkolwiek prawdodpobienstwem to zrobi, tylko ogolnie o hipotetycznych tweakach statystycznych pt kto kogo stankuje i co by bylo gdyby :)

kerisso:

--- Cytat: "Ellaine" ---
My tu nie o tym, ze ASCN z jakimkolwiek prawdodpobienstwem to zrobi, tylko ogolnie o hipotetycznych tweakach statystycznych pt kto kogo stankuje i co by bylo gdyby :)
--- Koniec cytatu ---

..to wezcie jakos po ludzku "gdybajcie" a nie smiecicie na forumie....

8)

Ellaine:
To forum a nie poradnia fitologiczna mistrza To. Do tego sluzy, zeby gdybac od rzeczy dostarczajac rozrywki tym co nie moga sie zalogowac na eve :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej