Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z logowaniem (nie moge nic wpisac)

<< < (3/5) > >>

Xarthias:
Jaki masz komp? Kart? graficzn?? DirectX? Stery do p?yty najnowsze? Jak dawno instalowany windows? Instalujesz gr? (i uruchamiasz) jako administrator kompa?
U mnie w pracy na jednym kompie evka si? wiesza?a/nieodpala?a z powodu kiepskiej (zintegrowanej) grafiki. Na drugim kompie problemem najpierw by?o to, ?e bez uprawnie? administratora nie da?o si? poprawnie jej zainstalowa?, a potem uruchomi?. Drugim problemem by? DX...

qbek11:
Karta graficzna mojego kompa raedon x800 szybkosc 4.000mghz ( nie wiem jak sie pisze) ramu mam 1024 directX 9.0c windows instalowalem w grudniu mam administratora kompa.... Ja chyba wiem od czego to jest jestem w sieci  
internetowej co obejmuje cale osiedle i oni maja dosc duzo portow poblokowanych.... np nie moglem z tego powodu grac w gunz i chyba i z tego  
powodu w eve nie moge grac :( :( :(

Sir Falo:
No staaaary, zbluzgaj admina z b?otem i po sprawie! ?aden admin nie ma prawa Ci zabroni? u?ywania tego portu, tylko go u?wiadom troche :) Tylko wiesz, z wyczuciem, bo to najcz??ciej (ale nie zawsze) banda debili. Jak by?em na radiówce to sie z moim adminem k?óci?em przez 2 miesi?ce, ?e ?redni ping 1 hop do gate oddalonego o 150m wynosi? 850ms i PL15%, dochodz?ce do 4000ms i 50% to nie jest normalne. W ko?cu wyszed? obronnie z sytuacji w taki sposób, by tylko nie przyzna? mi racjie

jarecki:
EVE uzywa portu 25000 udp o ile mnie pamiec nie myli. Maja Ci otworzyc i koniec

Xarthias:

--- Cytat: "jarecki" ---EVE uzywa portu 25000 udp o ile mnie pamiec nie myli. Maja Ci otworzyc i koniec
--- Koniec cytatu ---

26000

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej