Eve Online > Dyskusje ogólne

Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez

<< < (15/29) > >>

kerisso:

--- Cytat: "regis" ---Jesuu... no to musze pare dementi tutaj wylozyc.
Wiekszosc ponizszego jest oparte na RKK, nie BoB jako calosci. Nie wiem jak jest w innych corpach i szczerze mnie to nie interesuje.

1) Nie ma ograniczen w handlu.
2) Corp ma wlasny sklepik sprzedajac po kosztach produkcji wszystkie statki T1 i czesc T2.
3) Nie placi sie do corpa nic, poza swoja bezwzgledna i 100% obecnoscia na operacjach corpowych/alliancowych.
4) Corp ma siec POSow, obslugiwana przez ALTy, drugie chary ludzi PVP.
5) Corp ma pare "pet corpsow" ryjacych i dajacych sie zdzierac za mozliwosc poratowania/pokopania w 0.0.
6) Corp zarabia raz na ruski rok organizujac operacje zarobkowe z ktorych caly dochod idzie na corpa, mozna to podciagnac jako placenie na corpa. Ile uRATujesz tyle dasz.

7) Nie ma podzialu na PVP/TT. Jest tylko PVP.  To jest najzdrowsze wyjscie. Produkcja i wszelkim innym carebearyzmem zajmuja sie alty. Kopaniem zajmuja sie npce (hauler spawny ida do corpa).
--- Koniec cytatu ---

Cytat Acana w calosci......

Po prostu jedno slowo:

YAAAAAAARRRRRRR !!!!

Ellaine:
Masz na mysli ze skill na capitale jest za drogi czy za tani czy ma dobra cene?

Wytlumacz mi wlasciwie dlaczego jest zle, ze jakis statek jest drogi? Machariel jest drogi i jakos nikt nie narzeka, a na vagabonda wszyscy.

Kromeq:
A na co tu narzekac ze skill jest drogi? Skilla uczysz sie raz na cale zycie, a statki jak to statki - czasem sie psuja ;)

kerisso:

--- Cytat: "Ellaine" ---Masz na mysli ze skill na capitale jest za drogi czy za tani czy ma dobra cene?

Wytlumacz mi wlasciwie dlaczego jest zle, ze jakis statek jest drogi? Machariel jest drogi i jakos nikt nie narzeka, a na vagabonda wszyscy.
--- Koniec cytatu ---

Nie chodzi o to ze za drogi czy za tani....po prostu sie o tym nie mowi/pize bo nie wzbudza to zadnych kontrowersji. CCP ustalilo taka cene i jest cool. Poza tym skile to rzecz "jednorazowa" i dla mnie moga kosztowac nawet 2 razy wiecej. Wiem, wiem...n00by mi sie zaraz do gradla rzuca..ale nic nie jest proste. Wiec wybaczcie. :twisted:

Machariel to Machariel. Samo istnienie hybryd stanowi ze musza byc drogie. Wymagania i tak maja fajne z dwoch ras i tylko zaawansowani gracze moga nimi latac bez stresu. Z zaawansowanie wymaga poswiecen. Np, w samym zdobyciu iskow na statek.

Co do Vagasa. A dlaczego cruz, nawet i tl2 ma byc tak zajebiscie drogi ???
I to w tak krotkim czasie? Pierwszego Vagasa kupilem bodajrze za 120 mil. W ciagu 2 miesiecy czy 3 cene podskakuje o 100%. Rozumiem prawa podazy i popytu...ale bez przesady.

WolfSimon:
Dopuki BPO na t2 statki b?dzie tylko 8 sztuk na ca?? gr? i b?d? je trzymali ludzie z "kartelu", którzy si? dogadali mi?dzy sob? to nic si? nie zmieni. Ta zmiana z mozliwo?ci? wymy?lania za pomoc? agentów R&D t1->t2 mo?e i pomo?e, ale nie pr?dko i to nie wiadomo jak cz?sto b?d? takie upgrade'y robione. Jak tak cz?sto jak losuj? nowe plany to do dupy z tym rozwi?zaniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej