Eve Online > Dyskusje ogólne
Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez
Ellaine:
Pierwszy post w watku - w ktorych sojuszach jest wojny rynek a w ktorych ograniczenia.
Mehriel:
U nas jest jedno i drugie. Mamy dwie corporacje co robi? bsy poni?ej kosztów produkcji. No i mamy CVA ktore nas zaopatruje w tanie shipy T2. Mieszkamy blisko empire wiec nie ma wiekszego problemu z pijawkami na markecie :D
Ale z tego co pamietam jak by?em w Huzzah, to wiecej by?o pijaw co wystawia?o BSy Tier2 za 130m :evil:
Kromeq:
Oczywiscie ze masz duzo racji Ellaine. I jak mowielm nie jestem za tym zeby jakos sztucznie regulowac rynek. Tylko w ogolnym sensie mi chodzilo mniejwiecej o to o czym napisal LosBeczkos. Jesli dzialasz w oderwaniu od potrzeb grupy w kotorej funkcjonujesz to zaczyna przewazac podejscie "kazdy sobie rzepke skrobie". I przez to rozwalaja sie korporacje i sojusze.
Jezeli poza swoja dzialalnoscia gospodarcza realizaujesz potrzeby grupy w ktorej dzialasz to imo wszystko jest ok. Jesli uwaszasz ze realizujesz swoje haslo: "wazne jest zeby to sprzedajesz sluzylo zwalczaniu przebrzydlych bolszewikow" (z pamieci) to niech sie od ciebie odstusunkuja :]
Ale nie mozesz zapomniec niestety o tym o czym pisalem. Na czyuims terenie obowiazuja jego prawa. I tutaj niestety nie bedzie dzialalo "nie chce to nie kupuj" tylko "nie chcesz to nie sprzedawaj". cokolwiek bysmy tu nie napisali nic tego nie zmieni.
Mehriel:
Zgadza sie :) Jak chcesz sobie rzepke skrobac to zapraszamy do npc corpa :D Tak mówie do cerbirkow ktorzy przylecieli do 0.0 napchac sobie portfel. A zeby spokojnie napychac portfel najlatwiej do alliansu sie zapisac. I tak sie robie jeden wielki suf. Bo allians to spolecznosc ludzi i jesli ludzie w alliansie nie beda sobie pomagac to nic z tego nie bedzie.
A z takiego cerbirkowania to allians nic nie ma, wiec gdyby to odemnie zalezo?o to wszystkie cerbirki z mojego alliansu na zbity pysk by polecia?y. I poda na po?egnanie ka?dy :twisted:
Ellaine:
Pomoc to jest dzialalnosc dobrowolna.
Dzialanosc przymusowa to niewolnictwo :)
NOS dodane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej