Eve Online > Dyskusje ogólne
Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez
kerisso:
...co mnie podkusilo z tym vagasem....
...tfu....
WolfSimon:
Ellaine, nikt z nikim nie konkuruje bo popyt jest na tyle du?y, ?e nie ma takiej potrzeby i ceny utrzymuj? si? na danym poziomie a nawet rosn?. Nie ma?e znaczenie maj? tu po?rednicy, którzy cz?sto sami podnosz? ceny bo popyt jest duzy. I tak jest w tym wypadku te?. Rynek mniej popularnych statków t2 wygl?da zupe?nie inaczej, ceny spadaj? w wyniku konkurencji bo popyt jest mniejszy ni? poda? (np Arazu) Nie zmienia to faktu, ?e producenci i tak si? zmówili i ustawili takie a nie inne ceny bazowe na dany statek, które podbijane s? przez po?redników i popyt.
hallor:
To jeszcze ja dorzuce 3 grosze (na koniec)
Zalozmy ze producenci sie odmowia, hurra zaczna robic hace po 50m isk...
razem jak policzyl Ojciec 32hace tygodniowo. Wystawiaja grzecznie na markecie.
Zagwarantujcie mi ze wsrod tych 100k+ graczy eve nie znajdzie sie ?os (lub losie) ktore wykupia CALE tygodniowe zapasy (w koncu co to jest te 1.5b wylozyc), po czym wystawia je za 500% ceny.
Wiec odczepic mi sie tu od producentow :> No chyba ze cccp wprowadzi mozliwosc robienia statkow "not for resale" - kupisz i mozesz uzywac tylko ty ;)
H.
Hall Underley:
--- Cytuj --- Nie zmienia to faktu, ?e producenci i tak si? zmówili i ustawili takie a nie inne ceny bazowe na dany statek, które podbijane s? przez po?redników i popyt.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak inni ale ja z nikim si? nie zmawia?em. Wystawiam towar po cenie, po jakiej schodzi. Jak nagle popyt wzrasta, to je podnosze. Takie zbójeckie prawo. ;)
Protas:
--- Cytat: "hallor" ---
Wiec odczepic mi sie tu od producentow :> No chyba ze cccp wprowadzi mozliwosc robienia statkow "not for resale" - kupisz i mozesz uzywac tylko ty ;)
H.
--- Koniec cytatu ---
To jest bardzo dobra mysl, tak powinno byc ze statkami t2 i wyzej, napewno obnizylo by to troszke ceny ,a sprzedaz i tak by szla pelna para. Ja naprzyklad wolalbym kupi 4za 50 i niebac sie o strate jak kupic 1 za 250 i go caly czas polerowac :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej