Eve Online > Dyskusje ogólne

Shipy w EVE i ich wygl?d

<< < (7/11) > >>

LosBekoczoS:
Najladniejsze statki i tu mam exekfo to:

Megas oraz Jaguar/Wolf.

Potem dluuuuugo dluuuuuugo nic
Co do smiania sie z minmatar shipow to niewiem czemu sie ludzie tak podniecaja, wiem wiem kazdy ( prawie ) boji sie nimi latac bo w nich osiagnac cos to trza miec juz pare( parenascie MLN sp w gunery)naprawde popieram roofiego ze 90% caladari jak dlamnie wyglada jak na zasadzie. Caladari inzynier mysli jak cos zbudowac ... bierze staje na rampie smaruje kolejne kartony klejem potem je zrzuca i kupa lezaca na ziemi zostaje zaakceptowanym orginal navy uber shipem calaradi ™.

latam i minmatar i caladari.. dlamnie statek to statek... wazne zebym umial go uzyc efektywnie i tyle. Wedle mnie mozna stosowac zlotego oslabiacza lagow czyli podmiane textur ze wszystki estatki w space wygladaja jak szutle.

Ichneumon:
clony atakuja ? :P

Venkhar Krard:
E tam Rifter i pochodne nie bylyby takimi dobrymi statkami gdyby nie wygladaly tak Yarrowato ;]

Co do wygladu to najlepsze wolf, enyo i geddon

Assari:

--- Cytat: "Goomich" ---I jak ci si? ?yje z dwoma (?eby by?o symetrycznie) sercami?
--- Koniec cytatu ---

To niedopatrzenie Boga. 8) Bo chyba zgodzisz si?, ?e ?y?o by si? znacznie lepiej  8)

@Tok_72
Gdyby wszyscy tak my?leli to po co w ogóle takie poj?cia jak elegancja, estetyka, "co?" co przyci?ga oko - mówi? o pojazdach lataj?cych w pró?ni. Wszystkie wygl?da?yby jak sze?ciany borgów.  :lol:
Cz?owiek, a rasy w EVE maj? przecie? co? wspólnego z gatunkiem ludzkim tworzy takie czy inne dzie?a a nie kieruje si? tylko czyst? funkcjonalno?ci?. A ?e raz wychodz? z tego dzie?a sztuki a innym razem kicze... to ju? ca?kiem inna sprawa.

a9tail:
khem niewdam sie moze w dyskusje o pochodzeniu estetyki...
ale symetrie w przyrodzie wymusza grawitacja i opory powietrza, szatle jasne ale one przeciez wychodza poza atmosfere i wracaja ...stacje kosmiczne wygladaja jusz na maksa minmarsko..

ale prawda jest niewatpliwa ze jeden z najl;epszych designoow ever , kamien milowy gatunku symetryczny niebyl i min sokool milenium....

a wracajac muwie wam prawdziwe kosmiczne zagle na kilometr albo dwa duzo by zminiac niemusieli , i minmar rulez

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej