Eve Online > Dyskusje ogólne

Shipy w EVE i ich wygl?d

<< < (5/11) > >>

Aenyeweddien:
No ale jest jedno wygl?dem si? nie lata 8)  8)  8)

A statki Mimatarskie s? ca?kiem przyjemnie...

Pozatym sorry ale je?li Ci si? nie podobaj? to nikt nie ka?e Ci tym lata?.

A zmiana istniej?cych shipów zdecydowanie nie - w chwili obecnej ju? w pewnym stopniu jestem w grze odró?ni? poszczególne statki od siebie - je?li to zostanie zmienione to ucz si? k...a od nowa...

A je?eli kto? z ccp wpadnie na ten poroniony pomys? i to zrobi to Roofi si? przy??czam do ciebie w polowaniu na Assariego

Ellaine:

--- Cytat: "Mehriel" ---Ellaine a Ty czasem nie straci?e? tego Obeliska w 36N ostatnio ?  :D
--- Koniec cytatu ---

Mam nowego :)
Nowy sojusz, nowy Obelisk, nowe dlugi ;)

A w gole to on umarl chyba skok dalej. I to kurde zabiy przez ludzi ktorzy dzien poznie zostali sprzymierzencami, i zabili flote oslaniajaca, ktora dzien pozniej zostala wrogami ;)

Ellaine TashMurkon, Metaforge, Knight Of the Southerncross :)

Co do "straciles", od paru miesiecy jest to prawidlowa forma bo zona wypiela sie na Eve :(

Raan Kern:
EVE Tribune na temat wygl?du statków Caldari:
http://www.eve-tribune.com/index.php?no=2&page=6

Ichneumon:
eee merlin ? przecierz to wyglada jak zwi?niety chuj ... w ogole projektant statkow w eve mial(ma?) jakies komplexy z sexem zwiazane albo jest poprosty niewyzyty bo wiekszosc statkow bardzo przypomina chuje albo robale albo nie wiadomo co...

a9tail:
co do artykulu z eve-tribune to ktos kiedys powiedzial ze sumetria to estetyka gloopcoow....: )

ichneumon : ja niewiem mi (nam) sie niekojarzy ani z %#&!@ jak rowniez z *&^&%^% .....
:>>>> :oops:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej