Eve Online > Patche i dodatki

Dragon

<< < (4/10) > >>

White_Haven:
Hmpf, kolejka nadal. Wpu?cili prawie 2000 ludzi. ?e te? mi net musia? pa?c zanim zd??y?em przerzucic skille. Szlag by to trafi?!

Aenyeweddien:

--- Cytat: "White_Haven" ---Hmpf, kolejka nadal. Wpu?cili prawie 2000 ludzi. ?e te? mi net musia? pa?c zanim zd??y?em przerzucic skille. Szlag by to trafi?!
--- Koniec cytatu ---

Hmmm a to ciekawe bo ja za 5 druga wesz?am na Eve a tam komunikat ?e planowane powstanie 2:00 Eve time...

Co do dnia wolnego od p?atno?ci wszystko w rekach CCP - ale w momencie jak mieli wi?ksze obsówy to co? tam dodawali...

A co do ogólnie patchy to lepiej w momencie jak jest informacja wrzuca? d?ugi skill (zdecydowanie d?u?szy od tego co zak?ada CCP) - chyba za czasów mojej gry tylko raz da?o si? za?adowa? do gry o czasie (ale nie by?o tu mowy o grze tylko raczej o zmianie skili).

Teraz ciekawe kiedy b?dzie mo?na realnie gra?

Selvin:
Juz nigdy ... we're doomed .... :P

White_Haven:
Gra?em ju? troch?. Gdzie? tak o 4 nad ranem auto-patcher si? obudzi? i po spaczowaniu nie by?o problemu z wej?ciem. Wszystkie ustawienia overwiew oczywi?cie szlag trafi?  :( . Jak na razie chodzi wszystko stabilnie. Zobaczymy co b?dzie po dt pierwszym.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Buli[PL ---"]zciagnijcie patha testowego to ten sam
--- Koniec cytatu ---

Szakal, nie radz takich rzeczy, bo ludzie beda musieli cala EvEke przeinstalowywac... na EVE-O kilkakrotnie BOLD'em podkreslali, ze te wersje sie roznia!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej