Eve Online > Przedpokój
LordDide
Raan Kern:
--- Cytat: "regis" ---wiecej funu jest w lataniu malymi statkami :D
--- Koniec cytatu ---
Hehe. Czu?em to bez sprawdzania.
Skila na BC odda?em dla sierot, a w styczniu wysiad?em nawet z cruza i od tej pory tylko frygi :] No... najwi?kszy statek jakim latam to industrial :twisted:
No i witaj Dide na forum :)
regis:
zarabianie kasy =/= fun :P
no oczywiscie troche moze rajcowac blinky blinky na wallecie :>
pc5:
Kiedy? mówi?em : "Nie b?d? lata? du?ymi statkami! Cruz max!". I troch? si? myli?em... W mothershipa mo?na powoli wsiada? :/ Mo?e z tob? b?dzie na odwrót.
HIMK:
Witaj LordDide
Na poczatku do nauki to lepiej malymi statkami sobie polatac bo mniej boli jak sie wdupi. Istnieje jednak mozliwosc ze sie tak polubi male statki ze potem nie bedzie sie chcialo latac niczym innym. Przykladem jest na to Comrade Christopher ktorego dopiero niedawno namowilismy, znaczy zmusilismy do wyskilowania BS'a :twisted: . Teraz chlopak wymiata i w malych i duzych statkach.
Co bede duzo gadal, sam sprawdzisz i zobaczysz co ci najbardziej pasuje.
Zycze milej zabawy w EVE
PS. Uwazaj ta gra uzaleznia jak narkotyk :wink:
LordDide:
Dzi?ki za powitanie :)
"Ma?e jest pi?kne" - kto? kiedy? powiedzia? :wink: ale ja zawsze wola?em czo?g od zwyk?ej spluwy :twisted: , w wielkich okr?tach podoba mi si? sama "prezentacja si?y" jak? sob? reprezentuj?, ale zdaje sobie sprawe ?e BS potrzebuje zwiadu i wsparcia fregat czy cruzów wi?c - Raan ty ?apiesz a ja wale wszystkim co mam na pok?adzie :twisted: w ko?cu to gra zespo?owa :D
Co do uzale?nienia to pasuje mie? cho? jeden na?óg :) niech da mnie b?zie to EVE bo naprawde gra jest "kosmiczna" :wink:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej