Eve Online > Przedpokój
LordDide
Venkhar Krard:
Mi sie moj BS znudzil ;]
Nie mozna se polatac po wrogich systemach, bo wszystko cie moze od razu zlockowac i unieruchomic. Procz tego nie mozna unikac ostrzalu wroga jak we fregacie. No i generalnie jest malo Yarrowaty ;]
Assari:
--- Cytat: "Venkhar Krard" ---Mi sie moj BS znudzil ;]
Nie mozna se polatac po wrogich sektorach, bo wszystko cie moze od razu zlockowac i unieruchomic. Procz tego nie mozna unikac ostrzalu wroga jak we fregacie. No i generalnie jest malo Yarrowaty ;]
--- Koniec cytatu ---
Nie widz? problemu. Mnie si? jeszcze nie znudzi?. A raczej jeszcze nim nie latam, wi?c ch?tnie przyjm? Twój w prezencie 8)
Venkhar Krard:
Ehh niee.. zostawilem sobie go na alcie by trzepal misjami kase na wybryki mojego chara pvp ;]
Tomash Kovahlsky:
Witaj LordDide... co do wielkosci statkow, ja przylacze sie do wiekszosci ktora sie tu wypowiadala... male daja wiecej fun'u. Nie powiem, zebym w BS'a nie wsiadal... owszem, jak lece jakies misje klepac, to tak, ale na PvP frejka albo cruz... to jest to... juz nawet BC jest zbyt sloniowaty - choc niedawno udalo mi sie (bez WCS) uciec Flycatcher'owi i Feroxowi... i to dwukrotnie!.... za trzecim razem niestety juz nie bylo tak pieknie :P
A jesli o Ciebie chodzi, to nie zapomnij przykleic zdjec rodziny wokol monitora, bo to bedzie chyba jedyne miejsce gdzie ich bedziesz odtad widzial. 8) :wink:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej