Autor Wątek: co dalej?  (Przeczytany 5419 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

motomysz

• Gość
co dalej?
« dnia: Czerwiec 23, 2007, 14:59:22 »
a wiec dotarlem do momentu w eve ze niewiem zabardzo co dalej robic i co skillowac 4m sp w dronkach  (12m totall) + full t2 domi set na misje i w sumie nuda.
Jezelibyscie mieli jakies porady co skillowac zeby drone domi byl jeszzce bardziej skuteczny to nadstawiam uszu ogolnie chcialbym sie nastawic bardziej na pvp. Planuje przeprowadzke do 0.0 (poszukiwania milego aktywnego corpa trwaja) chetnie poslucham opinii bardziej doswiadczonych kolegow :)

Pozdro

vulor

• Gość
Odp: co dalej?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 23, 2007, 15:05:29 »
gunnery

Ellaine

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 23, 2007, 15:23:37 »
pvp Ishkur jest bardzo zabawny z tego co mowia szczesliwi uzytkownicy u mnie w korpie, a skille oprocz HACów zasadniczo te same :)
I Curse/Piligrim tez sa fajne.
I carriery.

MightyBaz

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 23, 2007, 15:33:53 »
hybrid specialization na med i large, blasters / rails

motomysz

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 23, 2007, 15:36:27 »
no carriery wiem ze fajne i potem cp bitwy ale ja konto utrzymuje z isk a ceny GTC kur... znowu poszly w gore wiec na takie zabaweczki to raczej mnie nie stac  :'(

no ishtar ponoc niezly i ceny spadaja no moze moze  :)

czy mozliwosci zarobkowe w secure 0.0 powiedzmy drone region sa porownywalne z lvl 4 w low-sec?

tyle pytan i tyle niewiadomych :)

Ellaine

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 23, 2007, 16:10:08 »
Mozliwosci zarabiania na misjach na szczescie nie umywaja sie do ratowania jednym palcem w przyzwoitym 0.0. Gdyby Misje lvl 4 dawaly podobne dochody, to ta gra nie mialaby sensu :/

Teraz zapewne przez miesiac dochd z misji bedzie duzo lepszy ze wzgledu na nowe itemy ze sklepikow LP ktore kazdy chce miec. Ale za miesiac-dwa rynek nasyci sie tymi caldari navy BCU i ryek zapewne znow dojdzie do normy.

motomysz

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 23, 2007, 18:28:15 »
no to chyba czas pakowac manatki wybrac dobry alliance co nie zostanie za tydzien zBOBowany i w 0.0 lootixem polatac

Fizyk

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 23, 2007, 19:12:54 »
Witam
Przy 12m sp raczej nie będziesz miał problemów ze znalezieniem dla siebie przytulnego miejsca w tak zwanej średniej lidze

korpusz

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 23, 2007, 20:29:48 »
ja mam 9 mln i nie wiem za co sie zabrac pierwsze :P

Yurioni

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 23, 2007, 20:53:03 »
ja mam 9 mln i nie wiem za co sie zabrac pierwsze :P
cloning facility operation imo :P

Ramsfeld

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 23, 2007, 21:27:18 »
Gunnery (Hybrydy) a potem BS na 5 i capitale

Fizyk

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 23, 2007, 23:22:24 »
Jeśli to twój main to raczej daruj sobie capitale. Jest tyle ciekawszych żeczy do zrobienia IMHO. Jestem ciekaw kiedy dotrze do nas piękna tradycja stawiania gdzie się da altów. Wśród graczy na zachód od odry jest to cholernie popularne, wśród osób kture znam jakieś 3/4 osób ma po 3  czy nawet 4 alty wtedy mozna skilować kapitale a nawet na każdym koncie mieć wyskilowanego cynoalta

sepa

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 24, 2007, 09:58:25 »
Fizyk, jak 10 za zloty bydzie TC 30D, to se pewnie zrobia alty. Na razie jest za 10 Euro to mnie nie stac.

korpusz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 28, 2007, 15:55:43 »
Fizyk ma racje na mainie jest o wiele wiecej ciekawych rzeczy do wyskilowania, chodzby dzialka na 5, interdictory, BSy na 5, recony, podciagniecie skilli pobocznych na jeszcze wyzsze lvle, itp itd.

A carriera to bede robic na alcie 200dni (w tym jump drive op na 4/5) i wtedy tylko bede mogl latac a gdzie tu jeszcze capital modulki i fightery :)