Eve Online > Dyskusje ogólne
Dylematy mentalno, morlalno, czyli come or not to back
regis:
w morde, spamerzy wracaja :P a tak bylo spokojnie ;)
pc5:
--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "tok_72" ---Nie marudz, tylko wracaj :!: :D
--- Koniec cytatu ---
No!!
--- Koniec cytatu ---
Noooo! A Ty co, bierz przyk?ad z kolegi!
Xarthias:
PC5 bardzo ch?tnie, ale nie do ko?ca ode mnie to zale?y niestety :(
Dormio:
--- Cytat: "Kitten" ---
eee.... 214dni? czy ty nowego alta do tego carriera trenujesz? wg moich oblicze? skillowanie powinno mi zaj?? tylko 114dni i jestem ju? w 1/3 drogi a gram krócej...
1114mln???... kur... mi wychodzilo ok 650mln , Edowi wysz?o ok 800mln... sk?d tobie wysz?o a? tyle? ech... jak wróce do gry jak sko?czy sie bs na lvl5 b?de musia? znów to policzy?, je?li twoje obliczenia s? poprawne to b?de ca?kowicie sp?ukany a mia?em ju? oszczedza? na Nyxa po zakupie thanatosa :D
--- Koniec cytatu ---
Policzy?em dok?adnie.
Moje atrybuty i skille mo?esz sprawdzi? klikaj?c na mój nick w stopce... ale ju? Ci podpowiem, ?e do samego latania to mi wystarczy raptem 56 dni.
Problem w tym, ?e ani Fighterów nie b?d? móg? u?ywa?, ani przemie?ci? si? poza system, ani odpowiednio go sfitowa?...
To tak jak powiedzie?, ?e shutle to doskona?y statek bojowy, bo robi za rewelacyjny cel ?wiczebny... lata? do boju przecie? niby mo?e.
Lista potrzebnych Skill Booków:
Carrier (Gallente)
a) podstawowe:
- Advanced Spaceship Command - 50mln
- Capital Ships - 400mln
- Gallente Carrier - 500mln
b) dodatkowe:
- Cynosular Field Theory - 10mln
- Fighters - 50mln
- Capital Repair System - 17.5mln
- Capital Remote Armor Repair System - 10mln
- Capital Shield Operation - 25mln
- Capital Energy Emission System - 10mln
- Capital Shield Emission System - 10mln
- Jump Drive Operation - 10mln
- Jump Fuel Conservation - 20mln
- Jump Drive Calibration - 30mln
Policz sobie ile Tobie zajmie zrobienie ich na lvl1.
redbart:
Jestem pocieszny :shock: :P :oops:
Hmm.... a jaka jest obecnie sytuacja polityczna Huzzah?
Hmm... kurcze znow bede latal moim wrednym battlecruiserem :)... nyaha :)
Tylko pomysle o bloodzie i innych co byli prawie na rowni ze mn?, to teraz jestem dwa lata z atymi murzynami :)...
Ehh ?ezka si? w oku kr?ci... Slime Andrew - wspolne misje, Kitten - pomoc przy Tech Secrets part II, Blood - wspolne kopanie, Kealis - pogaduchy na gg, Sir Falo - moj wielki wspanialy CEO (chyba, bo dokladne nie pamietam :P) , Los - moj rekrutator, i prowodyr do wlecenia w 0.0, a tak sie balem :)...z reszta wszyscy ;).. nawet PC5 i jego marudzenie na privie...
jak zaczalem wspominac lezka mi sie zakrecila w oku, jesli obejrze dzis losta to dzis wracam do eve (choc mam jeszcze TDZ, Sg1, the4400 i SGA nowe odcinki do obejrzenia). Kupie se na miesiac bo kaski nie mam, i zaczynam sie skillowac, dojde do bsa pierw aby moc na ratach poarabiac, potem do Jaguara, i jazda :).....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej