Eve Online > Wsparcie techniczne

wywalanie gry

<< < (2/4) > >>

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Adar" ---mam problem. Wczoraj gra?em bez problemu , a dzisiaj gram sobie i nagle bach jestem w windzie , zero b?edów . Wywala i nic nie  pokazuje :(
--- Koniec cytatu ---

to sie niestety zdaza w EvE

--- Cytat: "ireul" ---ratunku! mnie dzis wywalilo tez!  :twisted:
--- Koniec cytatu ---

:lol:  :twisted:

przecietny:
Duron 700 MHz
320 MB RAM
GeForce 2 MX 64 MB

Gra si? na tym nawet przyjemnie, EVE chodzi p?ynnie (my?la?em, ?e gorzej b?dzie). Problem polega na tym, ?e gra si? wyk?ada najcz??ciej w przestrzeni, z dwa, trzy razy w stacji, raz w menu. Nie mam zielonego poj?cia w czym problem. Przeinstalowa?em ju? system, gr? , zassa?em najnowsze sterowniki i nic. zero poprawy.

A tak w ogóle to witam, ?wie?ak jestem. Je?eli EVE mi na to pozwoli to mo?e zostan? tu d?u?ej. ;)

Xarthias:
Chyba chodzi o ilo?? ramu. Z tego co wiem to Evka do stabilnego dzia?ania potrzebuj? tak z 512MB a najlepiej to dwa razy wi?cej bo wyst?puj? (wyst?powa?y?) jakie? przecieki pami?ci i przy mniejszej jej ilo?ci si? wysypywa?a.
Spróbuj te? z zainstalowaniem evki na innej partycji/dysku ni? masz swapa.

EverSin:

--- Cytat: "xarthias" ---Chyba chodzi o ilo?? ramu. Z tego co wiem to Evka do stabilnego dzia?ania potrzebuj? tak z 512MB a najlepiej to dwa razy wi?cej bo wyst?puj? (wyst?powa?y?) jakie? przecieki pami?ci i przy mniejszej jej ilo?ci si? wysypywa?a.
--- Koniec cytatu ---

e tam... ja gralem na swoim pIII 800 384MB ram + gfII mx 32m i mnie nie wywalalo :]

Xarthias:

--- Cytat: "EverSin" ---
--- Cytat: "xarthias" ---Chyba chodzi o ilo?? ramu. Z tego co wiem to Evka do stabilnego dzia?ania potrzebuj? tak z 512MB a najlepiej to dwa razy wi?cej bo wyst?puj? (wyst?powa?y?) jakie? przecieki pami?ci i przy mniejszej jej ilo?ci si? wysypywa?a.
--- Koniec cytatu ---

e tam... ja gralem na swoim pIII 800 384MB ram + gfII mx 32m i mnie nie wywalalo :]
--- Koniec cytatu ---

po RMR?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej