Eve Online > Dyskusje ogólne

Co kusi nowych?

<< < (2/2)

regis:
czasami male statki >>>> duze statki :P

Ellaine:
Ale od freighterow lepsze sa juz tylko carriery, dready i mothershipy (tytanow chwilowo nie liczymy, chociaz taki tytan to bylby idealny do afk mining z tymi szescioma turret slotami o 60k ladowni :).
Poza tym moje ego to pompuja 3letnie postacie ktore wlasnie tydzien temu zarobily z trudnem na pierwszy krazownik.
Moge im mentorzyc, chociaz maja 5 razy wiecej skilli ode mnie :)

Tadeus:
Hmm co mnie kusi..

-Fajnie by bylo zebym w porach, w ktorych gram, mogl zawsze znalezc paru wspolkorpowiczow. (Bo sa np tylko corpy ktore graja tylko po nocy..)

-Fajnie jak corp ma jakis cel, jakas strukture organizacyjna, a nie jest to po prostu grupa paru przepakowanych vetow, ktorzy z nudow trzepia misje albo campuja pod gate'ami.

- Fajnie jak jest duzo jakichs wspolnych akcji (moze byc kopanie, moze byc pvp, transport.. cokolwiek.. byle sie czulo ze corp to corp i ze to jakos zyje)

- Fajnie jak znajdzie sie ktos, kto moze troche przyuczyc nooba do danej funkcji w corpie.. a nie na zasadzie "ok jestes u nas w corpie.. znajdz sobie jakies miejsce.. jak chcesz mozesz latac za nami i z bierac loot:>"

Generalnie im bardziej corp przypomina prawdziwa korporacje, a mniej gang tym lepiej :]

Przynajmniej tak to narazie widze jako noob

vulor:

--- Cytat: "Ellaine" ---Poza tym moje ego to pompuja 3letnie postacie ktore wlasnie tydzien temu zarobily z trudnem na pierwszy krazownik.
Moge im mentorzyc, chociaz maja 5 razy wiecej skilli ode mnie :)
--- Koniec cytatu ---

Czytam to ju? czwarty raz i nie mog? uwierzy?.
Czy kr??ownik = cruiser? Taki jak tutaj ?

Ellaine:
No tak, zasadniczo wlasnie o taki statek chodzi :)
Ostatnio korporacja sie zaktywizowala i wszyscy oni poprzesiadali sie w HACe lub przynajmniej BC za pozyczone od kupcow pieniadze, ale jeszcze niedawno mielismy w korpie jakos tak 3 bardzo stare naskillowane postacie z bardzo zielonymi graczami dzielnie walczacymi ze swoja pierwsza misja lvl 2.
I nie byly to postacie kupione tylko gracze ktorzy pare lat temu kupili sobie abonament i od tego czasu mieli tylko kilka razy okazje zagrac dluzej niz godzine za jednym zamachem.
Teraz nastepily czystki i wlasiciwie wszyscy naprawde graja, regularnie sie pojawiaja i nie robia szokujaco noobowych rzeczy jak na swoj wiek postaci. Ale za to sa prawdziwe nooby  we fregatach ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej