Eve Online > Przedpokój

Zysiak

(1/4) > >>

Zychoo:
[*]
[*]nickname: Zysiak
[*]nacja: Minmatar
[*]korporacja: Szukam korporacji PvP
[*]data "urodzenia": 2006-15-19 10:03:00 ;)
[*]biografia:  Na razie nie ma co opisywac. Cos sie wymysli.
[*]dodatkowy komentarz: Lubie grupowe PvP, chetnie przystapie do corpa, z ktorym bede mogl polatac i postrzelac. Generalnie ideologicznie nie jestem specjalnie zwiazany z ktorakolwiek ze stron. Moge zarowno czynic ZLO jak i byc policjantem (przynajmniej na razie;)[/list]

Bioklonik:
Witamy witamy :)

Xarthias:
A powita? :)

Tak przy okazji mocno si? zastanawiam czemu ludzie w tej grze tak koniecznie chc? si? opowiada? po stronie z?a lub dobra... Niech mi kto? wyja?ni gdzie w Eve przebiega podzia? i jak pozna? kto jest ten z?y a kto dobry? Bo mi si? wydaje, ?e Eve to nie Heroic Fantasy gdzie taki podzia? jest jasny i prosty...

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "xarthias" ---A powita? :)

Tak przy okazji mocno si? zastanawiam czemu ludzie w tej grze tak koniecznie chc? si? opowiada? po stronie z?a lub dobra... Niech mi kto? wyja?ni gdzie w Eve przebiega podzia? i jak pozna? kto jest ten z?y a kto dobry? Bo mi si? wydaje, ?e Eve to nie Heroic Fantasy gdzie taki podzia? jest jasny i prosty...
--- Koniec cytatu ---

Juz tlumacze... Amarr jest BE :P :D  :twisted:

Szczuras:
bardzo proste. Dla niektorych jest albo biale albo czarne (zlo lub dobro) nie ma szarego.

W sumie nawet w ksiazkach i filmach jest zawsze dobro lub zlo. Ludzie zapominaja o neuralnej stronie. Dlatego juz od dziecka kazdy jest uczony dobro lub zlo WYBIERAJ lub gin  :twisted:

i zapomnailem napisac WITAJ

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej