Eve Online > Wsparcie techniczne
grafika
prawnik:
ciezko mi opisac jak to wyglada, po prostu wyglada to jakbys przetaktowal karte grafiki mocno i pojawiaja sie przeklamania tekstur, cos jak szara szachownica, to troch? dziwny przypadek skoro, tylko na station amarr sie pojawia, a render station caldari wyglada dobrze bez przeklaman, juz mowilem stery mam najnowsze.Ma ktos jakis pomysl jak zlikwidowac ??
Ellaine:
--- Cytat: "prawnik" ---ciezko mi opisac jak to wyglada, po prostu wyglada to jakbys przetaktowal karte grafiki mocno i pojawiaja sie przeklamania tekstur, cos jak szara szachownica, to troch? dziwny przypadek skoro, tylko na station amarr sie pojawia, a render station caldari wyglada dobrze bez przeklaman, juz mowilem stery mam najnowsze.Ma ktos jakis pomysl jak zlikwidowac ??
--- Koniec cytatu ---
miewam to samo i mam sposob dobry - odwracam kamere
Raan Kern:
To stary bug i z tego co wiem, to zlikwiduj? go dopiero przy wprowadzaniu nowych tekstur/engine do gry.
enderpl:
i na GFie cos takiego mam, problem stary trzeba poczekac na engine nowy
PoCO:
Te "przek?amania" nazywa sie artefaktami. Te? mia?em je kilka razy, zupe?nie losowo, wi?c nie ma sie czym przejmowac IMO. Przynajmniej teraz wiem, ?e to nie wina mojej podkr?conej grafiki ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej