Śmietnisko > Archiwum
BOB sie bawi
redbart:
Ja tam jestem ?yciowym opozycjonist? i zawsze jako? nie lubie wi?kszo?ci, lepszo?ci i du?o?ci :P. W ?yciu albo g?osuje na UPR albo na Demokratów.pl :P. Przynajmniej mo?na narzeka?.
Dlatego imho zrobi? trzeba antybob coalition jak?? :P i spra? ich. Je?li jest co? zbyt pot??ne to mniejsi robi? koalicj? i pior? du?ego, bo jak zabardzo odskoczy to nie b?dzie mo?na jako? pra?, bo b?dzie zbyt pot??ny.
Ellaine:
Jesty swieta i madra racja.
O ile w zyciu mozna jeszcze rozpatrywac poddanie sie / olanie i zaakceptowac np zycie w swiecie zdominowanym przez Amerykanow (zamiast biec do nich z bomba z krzykiem "Europa Europa!"), o tyle w grze nie ma to sensu. Zostawanie przydupasem strony "wygranej" jst jednoznaczne z akceptacja swojej kleski. Walka o szczyt do osatniej kropli krwi albo szukamy innej gry :)
Kiedy tylko wejde w rynek dzialan terytorialnych, staje po stronie anty-BoBowej az do wylonienia nowego Wielkiego Szefa.
regis:
hehe :)
no tak bylo od zawsze, od poczatku gry ;)
bylo wielkie Fountain, bylo wielkie PA, Xetic, CA, 5, RA jest bob ;)
Kolorki na mapie sie zmiejania jak w kalejdoskopie... tylko ludzie zostaja ci sami. Ja tam sie w PA wyleczylem z polityki latam sobie dla funu, a ze mnie w bobie chca to sie ciesze ;) Jak sie bob rozlozy to sobie pojde gdzie indziej gdzie bedzie sobie mozna postrzelac. polityka suxx :P
Ellaine:
--- Cytat: "regis" ---hehe :)
no tak bylo od zawsze, od poczatku gry ;)
bylo wielkie Fountain, bylo wielkie PA, Xetic, CA, 5, RA jest bob ;)
Kolorki na mapie sie zmiejania jak w kalejdoskopie... tylko ludzie zostaja ci sami. Ja tam sie w PA wyleczylem z polityki latam sobie dla funu, a ze mnie w bobie chca to sie ciesze ;) Jak sie bob rozlozy to sobie pojde gdzie indziej gdzie bedzie sobie mozna postrzelac. polityka suxx :P
--- Koniec cytatu ---
To znaczy rdzeniem PA, Xetic, CA, 5, RA i bob sa ci sami ludzie???
regis:
obecnie duzo w bobie jest ludzi z bylego ca, pa, .5.
i nawet mi tu nie zaczynac jeczenia ze costam to nie to samo co kiedys :P
ta madra sentencje to mozna przypiac do wszystkiego, od PTF przez RAV na FUCO konczac :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej