Eve Online > Dyskusje ogólne

Misja Kurierska - czy da sie anulowac ?

<< < (14/15) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "Ellaine" ---A ktos z wlasnej woli uzywa windowsow po polsku?
--- Koniec cytatu ---
:shock:  :shock:  :shock:
OmG, a kto z w?asnej woli u?ywa w innym j?zyku? (o ile nie jest to jego podstawowy j?zyk?) I po co?

Aenyeweddien:

--- Cytat: "xarthias" ---Tia i windoze masz po angielsku? Czizus...
We? sobie poszukaj, bo gdzie? widzia?em przegl?dark? opart? na ff ale nie wymagaj?c? instalowania - jeden pliczek .exe i ca?kiem nie?le dzia?a?a...
Jak znajd? linka to pode?l?...
--- Koniec cytatu ---

No ja mam zarówno windoz? jak i offica ogólnie wszystko po angielsku (nawet jedyny dopuszczony komunikator do zainstalowania to AIM)...

Nie b?d? mówi? ?e aby np p?atnik pracowa? to mam osobny dysk z windoz? po polsku (bo przecie? ?aden komputer nie mo?e odstawa? to lepiej do?o?y? dysk z dodatkowym systemem...)

Kamoris:
Nie no po co po poslku najlepiej zainstalowac po koreansku przynajmniej sie nowych jezykow nauczysz.

Raan Kern:

--- Cytat: "Kamoris" ---Nie no po co po poslku najlepiej zainstalowac po koreansku przynajmniej sie nowych jezykow nauczysz.
--- Koniec cytatu ---

Heheh... kiedy? pracowa? ze mn? korea?czyk i zainstalowa?em mu polsk? wind? :D Oczywi?cie po polsku umia? jedynie powiedzie? "kurwa". Ten mia? dopiero gwo?dzia hrhrhr

Ellaine:

--- Cytat: "xarthias" ---
--- Cytat: "Ellaine" ---A ktos z wlasnej woli uzywa windowsow po polsku?
--- Koniec cytatu ---
:shock:  :shock:  :shock:
OmG, a kto z w?asnej woli u?ywa w innym j?zyku? (o ile nie jest to jego podstawowy j?zyk?) I po co?
--- Koniec cytatu ---

Poniewaz polski jezyk jest nieintuicyjny w przypadkuprogramow komputerowych. Przy kazdym polskim guziczku w polskich windowsach, musze sie zastanawiac jakie oryginalne angielskie slowo przetlumaczono tak a nie inaczej. W przypadku samego systemu jest to nieduzy problem, ale jak mam sie przegryzac przez excela po polsku to mna trzesie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej