Eve Online > Dyskusje ogólne
Misja Kurierska - czy da sie anulowac ?
redbart:
Dormio i inni, je?li chcecie troszk? poblogowa? w stylu rpg to ja i xarthias zapraszamy z ch?ci? do naszego bloga :)
Dormio:
Na pewno z ch?ci? si? zg?osimy...
Gregorius:
Pó?no si? dogrzeba?em do tego topicu :D (wybaczcie za archeologi? :P)
To do którego bloga mo?na si? przy??czy? z [RPG On] ?? :D
Co do dyskusji to my?l?, ?e gra w klimatach RPG jest 100% bardziej satysfakcjonuj?ca ni? dla czystej statystyki.
Np. ja za?o?y?em transportow? dywizj? Luna Carrier w SHCK.. i wiem, ?e to nie przynosi super dochodów, jednak ja lubi? si? wczuwa? w rol? pilota pot??nego frachtowca przemys?owego, który wiezie ?wie?o wykopan? rud? do przemys?owców, którzy ju? czekaj? na stacji z rozgrzanymi kot?ami rafineryjnymi.
Tak samo wioz?c ammo my?l?, ?e gdzie?, dok?d zmierzam walcz? ludzie z Shocky Arms i potrzebuj? tej amunicji.
Dlatego graj?c w ten sposób zawsze rzucam inne prace (w tym cz?sto i misje) dla pomocy korpowiczom.
Zawsze dowo?? na czas.
Na Wczoraj!!
:-)
Xarthias:
--- Cytat: "Gregorius" ---Pó?no si? dogrzeba?em do tego topicu :D (wybaczcie za archeologi? :P)
To do którego bloga mo?na si? przy??czy? z [RPG On] ?? :D
--- Koniec cytatu ---
Zapraszamy na http://blog.eve-centrala.pl
Je?li chcesz co? opublikowa? to daj zna? na maila/gg to Ci ustawi? dost?p.
Tomash Kovahlsky:
Apropos blog'a... jak tam mozna wpisywac jakies komentarze... bo pole "Wprowadz komentarz" mam cale czarne, zadnych przyciskow... a jak cos w nim pisze to nie widac tekstu (choc kursor sie przesuwa)... :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej