Eve Online > Dyskusje ogólne
Misja Kurierska - czy da sie anulowac ?
Ellaine:
Oczywiscie wiem, ze sa sojusze, i to liczne, ktore zabijaja dla zabijania a kopia zeby wiecej zabijac.
Ja tylko mowie, ze to nieklimatyczne i ponure.
redbart:
Zabijanie jest o wiele ciekawsze je?li robisz "To protect and to serve" zamiast "Kill them all luke".
marcoos:
--- Cytat: "Ellaine" ---Oczywiscie wiem, ze sa sojusze, i to liczne, ktore zabijaja dla zabijania a kopia zeby wiecej zabijac.
--- Koniec cytatu ---
S? te? takie, które nie wiedz? co to s? minery itp. stuff - ?miem nawet twierdzi?, ?e wielkich pieni?dzy w tej grze nie zrobisz kopi?c.
Locutus:
--- Cytat: "Kozlow" ---ups ;) mam nadzieje ze nie robisz sobie jaj, jezeli to naprawde Ty zostales pokrzywdzony przeze mnie to moze bede jakos mogl sie zrehabilitowac ?
A
--- Koniec cytatu ---
To jak najbardziej oczywiste ?e robi sobie z ciebie jaja ;) "ten typ tak ma"
Ellaine:
--- Cytat: "marcoos" ---
--- Cytat: "Ellaine" ---Oczywiscie wiem, ze sa sojusze, i to liczne, ktore zabijaja dla zabijania a kopia zeby wiecej zabijac.
--- Koniec cytatu ---
S? te? takie, które nie wiedz? co to s? minery itp. stuff - ?miem nawet twierdzi?, ?e wielkich pieni?dzy w tej grze nie zrobisz kopi?c.
--- Koniec cytatu ---
Wielkie pieniazde zarobie handlem, produkcja i walka dla pieniedzy.
Wielkei pieniadze generuje kopanie na duza skale, wykonywane przez licznych kopaczy, dzieki temu ze sojusz zajmuje jakistam teren. Dzieki temu walka terytorialna ma jakis sens. Oby wiecej tego sensu a mniej "polecielismy w 12 dredow poniszczyc pare POSow, dla zabawy".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej