Eve Online > Dyskusje ogólne

Misja Kurierska - czy da sie anulowac ?

<< < (5/15) > >>

klosiuu:
heheh z okupami smiesznie bywa, ja ostatnio z mietkiem wysempilem od kolesia 5M za jajo, zarzadalem 50m ale nie mial a jaja i tak bym nie zniszczyl bo ss mam stanowczo za niski :twisted:

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Kozlow" ---Chyba bede musial, bo jako newbie to chcialem szybko i duzo, a nie zawsze sie tak da :)
A
--- Koniec cytatu ---

Tez tak kiedys chcialem, ale se darowalem... i obecnie ISKi zarabiam tylko wtedy kiedy na cos potrzebuje... a tak, to tylko jakies NPC boutny wpada...

Kozlow:
I chyba tak trzeba, wydaje mi sie. Brzydze sie chciwymi gornikami a sam zaczalem widziec tylko mamone i spadla na mnie z nieba antymateria i dostalem nauczke. Zostane zebrakiem, bede stal pod stacjami w rookie shipie z jettisonem z napisem "Place low val. loot here please, i need for medicine", a moze zaloze kosciol kosmiczny, o to jest mysl, ludzie by placili, stacje by sie zbudowalo i pieknie mogloby byc.
A

Ellaine:
Zarabianie ISK jak najwiecej i jak najszybciej w sposob jak najprzyjemniejszy, to podstawowy sens egzystencji w Eve.
Floty wojenne sojuszy istnieja po to, zeby chronic i wspierac witalny rdzen sojuszu, czyli tych ktorzy zarabiaja pieniadze.
Piraci napadaja dla pieniedzy.
Najemnicy walcza dla pieniedzy.

Oczywiscie na miejscu i w porzadku jest walka po to, by zyskac umiejetnosci, zdobyc znajomosci, zapewnic sobie reputacje, zdobyc informacje lub zajac lokacje, co umozliwi zarabianie wiecej, bezpieczniej i zabawniej pieniedzy.

Alternatywa walki i pracy dla pieniedzy jest walka i praca dla idealow RPGowych, typu "za chwale imperium" albo "za wolnosc minmatarow" albo "jestem swirem, zabijam ludzi bo injektor dopaminy w podzie mi sie rozergulowal".

Inne motywacje sa chore, niskie i psuja klimat gry. :]

Xarthias:

--- Cytat: "Ellaine" ---Floty wojenne sojuszy istnieja po to, zeby chronic i wspierac witalny rdzen sojuszu, czyli tych ktorzy zarabiaja pieniadze.
--- Koniec cytatu ---

Pozwol? si? z Tob? nie zgodzi?  :twisted:  :twisted:  :twisted:
I my?l?, ?e sporo osób tutaj te? si? nie zgodzi  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ale nie chce mi si? produkowa?... niech do?wiadczenie samo wp?ynie na Twoj? ocen?... :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej